betegemenbur susamtanesiannesi 11 haftaya kadar tamamen yuvarlaktı doktor da 11. Haftada kız dedi ondan sonra uzamaya başladı fasulye gibi ve doktor cinsiyetine erkek dedi 😂
gamzey25 betegemenbur ikili testte almıştım bu görüntüyü o da kıza benziyor ama 16. Haftadan sonra daha net kendini gösterir kesin bisey soylenilemez demişti
bebitoommmm gamzey25 konudan alakasız birseh sorcam kızlar rahimden kontrol ne zaman nasıl yapılıyor her kontrolde ultrason ile karından bakılmıyor mu bi yerde gördüm de anlamadım ya
balbocegii susamtanesiannesi ilk gebeliğimde kese fasülyeydi oğlum oldu /. Gebeliğimde aynı bakalım o ne olacak doktor tahminim kız ama haftan küçük bir dahaki geldiğinde net söylerim dedi
yildiz93 12+5 haftalık gebeyim ilk ultrasondan beri kesemiz yuvarlak top gibiydi, dün kızımız olacağını öğrendik. Sağlıkla inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız 🙏🏼
ayseveysel maco61 bende aynı ya 16+2 olduk tahmin bile yok haftaya salı gideceğim artık belli olur herhalde 17+2 olcak bide benimki 10 gün önde gidiyordu😂
maco61 ayseveysel maşallah. Ya niye söylemiyorlar bilmiyorum😅 haftaya perşembe sata göre 16 haftalık olacak ramdevu aldım ama bence söylemicek yine
bebitoommmm Ozgeliz benimde ilk fotoyu görenler erkek dedi ama öyle olsa herkes ilk ultrasonda anlar neden beklesin 14.15 haftaya kadar değil mi bende doktorun cihazı tutuşuna bağlıyorum
zehraulger3838 susamtanesiannesi valla benimkide fasulye kese ve kıza benziyor dediler ilk kizimdada fasulye gibiydi ogullarimin ikisinde de yuvarlakti top gibi aslında doktor bacak arasını çekti verdi ama genelde ben emin olamiyorum yani düz bacak arası eğer erkek olsa çıkıntı olurdu herhalde
Atiye2727 susamtanesiannesi benim iki kızımın kesesi yuvarlaktı şimdi ki biraz fasulye gibi ama daha haftaya bakalım net görünecek bilemiyorum 😄
can279_ benimde kesem fasulye üç kızım var hepsi yuvarlakti bu böyle insallaj hayırlı sağlıklı bir oğlum olur