Rose_07 Edanuronur Manavgat ta Ertuğrul akay var oraya gidiyorum ama Antalya perinatoloji takipliyim orada Gül hanım.
Otuzarti3 Edanuronur Sakarya’da yaşıyordum normalde ailem Antalya’da şuan ordayım son haftalarım diye direkt sinem Tuzcuoğlu boştaydı randevuda ona aldım yarın yine çağırdı gideceğim sezaryen günü verdi onda olacağım. Kepez devlet hastanesi
parliyokralice Edanuronur arican kelebek921_ Kızlar Antalyaya tayin vermeyi düşünüyoruz Kepez devlet hastanesi ve Antalya eah arasındayız Ev nerde tutulur bu hastanelerin yakınında durum nedir bilginiz var mı
arican Edanuronur evet Kepez de doğum yapacağım şehir hastanesi istiyordum ama son zamanlarda hem çok kalabalık hem de biraz uzak
kelebek921_ Edanuronur yaptırdık sonuc bekliyoruz siz kendiniz mi yaptırmadınız yoksa doktorunuz mu hic önermedi
kelebek921_ Edanuronur nevagen genetik de yaptırdım doktorun önermesi üzerine bizim kisi mutlaka önerdiğiniz ve yapılması gerektiğini söyledi sonra biraz araştırınca yaptırmaya karar verdik orayla anlaştık sonucu bekliyoruz işte 10 gün oldu 2 gün sonra cıkıcak
kelebek921_ Edanuronur serhat bey eş alıyormuş galiba sanırsam iceri öyle mi burda bi cok yorum da gördüm de eşiniz giriyor mu sizinle birlikte ?