edaabykl almakay bidaki hafta ikilo test icin gidicem 14 e yakin olcam ultrason görüntüsü merak ediyorum 11+5 var elimde ama bacaklariini havaya kaldirmis bise gözükmüyor 😄🫣
esrashnn01 almakay çok haklısın ben o konuda şanslıydım minik 12. Haftada direkt gösterdi ama bence değişmez kuzum bebişinin cinsiyeti 🥰
Zeynepefem almakay arkadaşıma 19 a kadar kiz denmişti 19 da erkek olduğunu öğrendi. Detaylıya kadar bekleyin bence
rvydaaa almakay normalde evet devlet kontrollüyüm sırf 17. Haftada cinsiyeti öğrenmek için özele gittim kız dedi devlet erkek dedi
minnosss58 almakay benim 12. Haftadan beri kız diyor bugün yine gittim kontrole kesin kız dedi alışveriş yapabilecegimi söyledi
powerpuffgirlss almakay ay banada ayni 12 de erkek simdi kiz diyor bende 16. Haftadayim ve alışveriş yapsam mi bilmiyorum detaylida degisirmiki
almakay annesioglusu1 gördüm canım ama fotosu yok boştu yani pipisi yukarda olsa bile diğeri belli olurdu herhalde 😂
rvydaaa annesioglusu1 hayır fotosu yok görmedim maalesef erkekte pipisini gösterdiler ama bazıları kordon dedi 32+0 olduk hâlâ net belli değil
nursenasu27 almakay vallaha canım 27 haftalık olduk daha net bişe diyen yok kıza benziyor yok erkeğe benziyor diyip duruyor devlet hastanesindeki doktorlar bende bişe almamışım daha sadece ıslak mendil aldım indirimde diye
almakay annesioglusu1 hayır canım başta 12 haftalıkken erkeğe benziyor ama emin değilim yanılma olabilir demişti
simssmom1 Valla yakın arkadaşım daha yeni 25. Haftaya kadar erkek biliyordu cinsiyet partisi bile yaptılar. 26. Haftada kız olduğunu öğrendiler
simssmom1 powerpuffgirlss şaşırmam çünkü yakın arkadaşım daha yeni 25. haftaya kadar gördüğü erkek sandıkları bebeği 26. Haftada kız çıktı
powerpuffgirlss simssmom1 boyle olunca da alisveris de yapamiyoruz bi kac kucuk bisey almistim erkek icin 🫠
[silindi] almakay bence 20. Haftaya kadar bekleyin derim. Benimde cinsiyetim 2 defa değişti. Doktor 3. Muaneye bakıcak artık :) eğer fetal dna veya ayrıntılı ultrasona giricekseniz orda zaten kesin söylüyorlar onu bekleyebilirsinşz