Gamzeee__ didi33 benimde ilk aynen dediğiniz gibi yuvarlaktı ilk haftalar sonradan fasülye gibi oldu oğlum oldu hayırlısı bakalım çok merak ediyorum 2. Yolda mı sizin de🥰
mervekalkann Keseden belli olmaz benim de böyleydi oğlum oluyor. Nub da gelişmediği için şuan erken haftalarda olduğu için bebek belli olmaz malesef. Benim 20. Haftamda netleşti mesela.
Alya16 Dinolisoo valla benim kesede fasulye gibi ama kız keseyle belli olmuyor o doktora sormuştum onu ben alakası yok öyle bişey yok dedi 🙈
aysglatmc Alya16 evet ya o zamanlarda çok merak ediyordum cinsiyeti hep araştırıyordum 🤭 kız bebişim 🩷
ikibalannesiii aysglatmc benimde kesem 7 inci haftada aynı böyle yuvarlaktı bende hep kız hissettim geçen hafta yani 12+2 de doktor erkeğe benzetti bende hala kız umudu var 😀 siz tam olarak kaçıncı haftada öğrendiniz
aysglatmc Gamzeee__ merhaba burayı yeni gördüüm sizin belli değil mi cinsiyetiniz doğru tahmin edilmiş 🤍
aysglatmc ikibalannesiii bizim 13+4 falandı biz detaylı ultrasona kadar emin olmak istedik doğru çıktı 13. Haftada 🌸🌸
ikibalannesiii aysglatmc bende beklemedeyim şuan oğlumda da 12 ve 13 te doktor kıza benzetmişti 16 da erkek şoku yaşamıştık o yüzden merakla bekliyorum netleşeceği günü 😊