hd_d penbe_karisi kiz he ne bicim şişmiş kıyamam bide fotoya sevinerek giriyorum sonunda görcem diye🤣
Zhde esrskr sarımsak sur canım bı diş sarımsağı elinle kır bıçakla değil arpacık çıkar yere sür sürekli o alır mikrobunu, biraz canın yanar ama geçer
penbe_karisi kurkmantosuzmadonna teşekkür ederim canm 😭😭😭valla herneyden olduysa bebeğe geçmesinde ben çekerim bir şekilde
zehraulger3838 penbe_karisi gramajı yüksek muhtemelen yan etki yaptı onun 500 ml lik olanı var o gebelere yazılıyor ben ondan kullanmıştım daha önce onu dene istersen
myangelson penbe_karisi forum sayfalarina baktın mı hiç bu ilacı kullanıp yüzünde falan şişme yaşayan?
semiii penbe_karisi Bir keresinde Bana da Agumentin yazılmıştı ama hamile olduğundan şüpheleniyordum Doktor hamilelikte kullanabilirsin demişti kişi sana da öyle bir şey yazsaydılar .
penbe_karisi semiii gittim disciyee canm enfeksiyonu akıttı augmentin verdi şuan içler acısı durumdayım 😭😭😭
annekiz6141 penbe_karisi ağzında uyusukluk falan var mi? Bana da bi ara antibiyotik yan etki yapmıştı 🤦♀️ dilim ve agzım uyusmustu aramıyordum ağzımı şaka gibi 🥺
aselinannesi38_ penbe_karisi canım bana da enfeksyon için verdi zaten hamileliğimde bir çok antibiyotik kullandım Dr gözetiminde sorun olmuyor
annekiz6141 penbe_karisi disinde enfeksiyon falan varsa ya da ileri curukse veya apse yapmisss yüzünün sismesi normal bence kuzum korkma kendi doktoruna haber ettin mi? Ya da dış doktoruna bu durumdan bahsettin mi?
semiii penbe_karisi ah çok geçmiş olsun bende perşembe günü gideceğim 😁 13.hafta ile beraber başlıyor, eğlence 🥺