Alya05 penbe_karisi bende kullandım canm idrar yolu için. Bi sıkıntı yaşamadım agumentin kullandım acil doktoru yazmıştı Sonra kendi doktoruma sordum dedim kullanayım mı evet kullan acil doktorları bilir ne için verdiklerini dedi
Alya05 penbe_karisi yüzün şişliği muhtemelen dişin ağrısındandır Tabi doktorun ilacı kes demişse sen bilirsin canım geçmiş olsun Allah şifa versin
tugbamuratmutlu penbe_karisi valla 24haftalik hamileyim ilk aylarda 2kere kullanmak zorunda kaldim disden dolayi sukur bi sorun olmadi bende tedirgin oldum ama yaptirmazsam enfeksiyonun bebege zarari olcagini soyledi doktorum rabbime guvendim 🙏
penbe_karisi tugbamuratmutlu ay bacım sanada çok geçmiş olsun bende 23+4 üm iltihap varmış işte bende Allah’a tevekkül edip içtim antibiyotigi bu hale geldim 😭😭çok korkuyorum
hd_d penbe_karisi kiz he ne bicim şişmiş kıyamam bide fotoya sevinerek giriyorum sonunda görcem diye🤣
penbe_karisi myangelson 😭😭😭😭kizz ne hale geldim bı görsen aynaya bakamıyorum korkudan dudaklarımın içi artık dışarı çıktı
myangelson penbe_karisi forum sayfalarina baktın mı hiç bu ilacı kullanıp yüzünde falan şişme yaşayan?
penbe_karisi Dinolisoo sözde hamilelerin kullandığı internette araştırdım hemen içmedim bütün hamileler benim kullandığımı kullanmış 😭
anneoluyorummm103 penbe_karisi alerji yapmış muhtemelen bende başka marka antibiyotik kullandım enfeksiyon için benimde her yerim kaşınıyor resmen etlerimi yoldum
nuriyegcl Antibiyotiklerin etken maddesi değişiyor hepsi de hamilelikte uygun olmuyor hamileler için güvenli bir antibiyotik mi acaba yaa niye kd doktoru kes dedi ki
edannnnur penbe_karisi ben aylardır kullanıyorum antibiyotik ama hamileliğe uygun vermesi lazım acaba size yazılan değil mi ondan mı kes dedi
penbe_karisi edannnnur 😭😭😭 aynı klinikte farklı bir doktora gittim ilaca baktı dedi sana niye bunu verdi 😭
Bbgg penbe_karisi kuzum ben de 1000 mg sef kullandım , yan etki yapmıştır ama sana etkisi olur bebişe bir şey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻 öbür türlü olsa doktor gel bakalım derdi ya da bi acile gider misin bebeği kontrol edelim derdi merak etme 🥺
penbe_karisi Bbgg ay inşallah bebeğe geçmesinde ya bebeğin hareketlerini hissediyorum yüzüm iyice sisince doktorumu aradım dedi ilaci kes gittim dişçiye enfeksiyonu akıttı beklemedeyim bakalım 😭😭😭