sahsenembozkurt iremunkur1 kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
iremunkur1 sahsenembozkurt 16 haftalık olduk bugün gittim öğrendim ama 12 haftalıkken de o çıkıntıyı görmüştüm bugün de doktorum erkek dedi
iremunkur1 eyl120_ tatlıyla eksiyi aynı anda yemeye başladım kızımda salçalı yemeklerden tiksinmistim bunda salçalı yemek hastası oldum
sahsenembozkurt iremunkur1 teşekkürler cevabınız için nasipse inşallah bende sabahtan randevum var 19 haftalığız cinsiyeti çok merak ediyorum oğlum var nasipse gönlümden kız istiyorum ama sağlıklı olsun da
maco61 iremunkur1 ayy bende öyle miğde bulantım olmadj acayip iştahım açık. Kızm var herkez erkek diyo bakalım 15 haftalık haftaya gideceğim doktora bende çok merak ediyorum kızda olsa sevinirim erkek olsa 2 meyveyi tarmış olurum☺️
iremunkur1 Lutulut sudan hiç tiksindin mi su görünce midem bulanıyor benim içince de geri çıkarıyorum
iremunkur1 Kubar kızım var ya bir de oğlum olsun istemistim iki meyveden tatmak güzel bir duygu kızım da aynı erkek gibi idmanliyim yani 🤣