leylumm @Saraylokumu hayır anlatamadım sanırım ilk doğum yaptığımızda 5 bin veerikmeeyecek sanırım tek seferlik yanu
Saraylokumu leylumm Evet. İlk çocuğunuzda sadece 1 aylığına tek seferlik 5000 TL veriliyor. İkinci çocukta ise çocuk 5 yaşına gelene kadar her ay 1500 veriliyor
goktug865_ Saraylokumu acaba geriye dönük alabiliyo muyuz parayı benim 2 çocuğum var Ocak’da doğdu daha yeni başvuru yaptm ocaktan itibaren mi alırım parayı toplu bi şekilde yoksa başvurdugum aydan itibaren mi acaba bi bilginiz var mı?
goktug865_ Saraylokumu ocak 24 2025 dogumlu da ben daha bu ay başvuru yaptım toplu alabilir miyim parayı acaba yoksa başvurdugum aydan itibaren mi alıcam? Diğer çocuğum 7 yaşında ona alamam zaten de
Saraylokumu goktug865_ Üzerinden neredeyse 1 sene geçmiş yani belli bir süresi var mı bilmiyorum ki. Siz en iyisi 183 ü arayıp durumu anlatın. Belki toplu şekilde alabilirsiniz. Şansınızı bir deneyin
Saraylokumu sudekaplan E- devlet üzerinden veya 144 ü arayarak başvuru yapabilirsiniz. Biz bebeğimizin kimliği ile 144 ü arayarak başvuru yapmıştık diye hatırlıyorum. 3 ay sonra yattı bize
kubos_ Saraylokumu ilk öğretmenim ailemden takip ediyordm hep bir hafta önce ödeme listesinde 5000 tl görünüyor ve banka ödeme tarihi 20 ocak görünüyordu bugün sabah da aynı şekildeydi az önce baktım bu kez 28 ocak diyor. Yarın mı çekeceğim 28 Ocak’ta mı kafam karıştı
Busraatpl kubos_ benimde öyle, 20 ocak görünüyodu 28 ocak yazıyo şimdi. 28 inde yatar büyük ihtimalle
ysm22 Kızlar ilk cocuk 2022 doğumlu ikinci çocuk 2026 ikiz olursa üç çocuk diye sayiliyormu başvuru yani😆😅 her ay alinabilirmi bir kerelik mi alinir
Busraatpl ysm22 benim 6.5 yasında bi kızım var, 2024 de erken doğum yaptım kızım yogun bakımda 2 gün sonra vefat etti. 16 aralıkta bi bebeğim daha oldu. 3. çocuk sayıldığı için 5.000 ödeme görünüyor . Sizinde 3. çocuk sayılır