Patiliannesi Saraylokumu dün başvurmak istedim yapamadım ya tc vatandaşı değilsiniz falan diye sürekli sistem hata verdi😄 ne alakaysa
Patiliannesi Saraylokumu e devletten hata verdi 144 ü aradım sistem hata vermiştir sürekli deneyin dedi baba da başvurabiliyor mu acaba?
Saraylokumu mervein14 İkinci bebekte her ay 1500 TL alınıyor. ( Çocuk 5 yaşına gelene kadar her ay 1500 ) Ama benim ilk bebeğim olduğu için tek seferlik 5000 aldım
leylumm @Saraylokumu peki ikinci çocukta da veriyorlar mı 5 bini ykksa sadecce ilk çocukta mi veriliyor
Saraylokumu leylumm İlk çocukta tek seferlik 5000 tl İkinci çocukta her ay 1500 TL ( çocuk 5 yaşına gelene kadar her ay ) Ama ilk çocukta sadece 1 ay tek seferlik 5000 TL
dilaraacet Saraylokumu bazı insanlar diyor 20 gün sonra aldım size neden 3 ay beklettiler sormuştum hatta 3 ay bekletmiyorlar dediler
Saraylokumu dilaraacet Biz her aradığımızda bu ayın sonunda yatacak dediler. Haftaya tekrar arayın vs. Dediler. Her aradığımızda bu ayın sonu diye diye 2-3 ay içinde yattı