aysegulozak sevdashnn tabiki tedavi edilmezse bebege zarari olur cok yuksek acile falan gitmelisiniz vakit kaybetmeden
Kabiyra00 sevdashnn benim bir haftada 12den 16ya yukseldi. İlaç vs verilmedi ama sizinki bayağı yuksek, acilden de giriş yapabilirsiniz aslinda.
sevdashnn edannnnur hayir kan sonucunu bile beklemeyin reçeteyi mesaj atarım dedi antibiyotik başlatti sanki önceden segirme şeklinde hissediyordum bebeğimin hareketlerini bende stres oldum bi şey hissedemiyorum
sevdashnn gmzkml yarın tekrar gitcem kadın doğuma da bebeğimi görmeye öksürmek ten kasıklarım sancilaniyo
aysegulozak sevdashnn antibiyotik baslattiysa gececektir insallah icinizi rahat tutun ben hic gitmediniz sanmistim gecer 3 gune insallah
edannnnur sevdashnn bu kadar yüksek yatırmadan olmaz ya başka yere git damardan vermeleri lazım beni yatırmışlardı çok yüksek demişti
Nurrrr00 sevdashnn benim 22 aylık kızımda 3 gün önce cpr 140 olmuş 40 dan aşağı düşmedi ateşi hastaneye yattı serum felan verildi 3 günde antibiyotik iğne kullandık hemen başka bı doktora daha gidin enfeksiyon daha fazla ilrlemesin
sevdashnn aysegulozak kendi doktorumu aradım antibiyotik bitince gel bı problem olacağını zannetmiyorum dedi inşAllah öyledir