busra34__ selenzen ilk ultraonda kesede gördüğümde o kadar tuaf hissetmiştim ki aynı anda kalp atışını da açmıştı doktor sanki o an ekrana bakılı kaldım gözlerim dolmuştu🥺 çok güzel bir his sağlıkla kucağınıza alın inşallah
esrashnn01 selenzen her zaman o hafta farkı olmuyor ama bazen olabiliyor kuzum çok normal bir durum bu arada bu hafta farkı seni tedirgin etmesin sen içini ferah tut beta değerin düzenli artıştaysa korkacağın bir şey yok
G12s_18 etkafa Evet canım 34 haftalık oldum suanlik iyi gidiyor inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🥰
merveekml benim tam 4+5′ken beta hcg değerim 6138 çıktı ondan iki gün öncesinde de 3155′ti ilk zamanlarda bu kadar yüksek olması normal mi tam 5 haftalıkken de kesem gözüktü
aselinannesi38_ selenzen 6 haftalıkken ultrason da göründük beta 1000 kızımda 5 haftalıkken gördük kalp atışı duyduk
selenzen merveekml yüksek olması sorun değil düşük olmasın yeterki bence Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💖💖
penbe_karisi selenzen 2 günüm geçiyordu evde test yaptım belli belirsiz bir çizgi vardı sonra kan veridm 62 ile ogrnedim bebeğimi 🥰💗💕🥹oy kurban olurum vereneee hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💕💗
elif20261 etkafa aa aklıma geldi test verdin mi devlet hastanesinde 2 saat içinde çıkıyor sonuç. Merak ettim
elif20261 etkafa sağlık ocağında geç çıkıyor sonuç. Ben direk devlete gidip veriyordum kani 1.5-2 saate çıkıyor. O saat bile beklemekle geçmiyordu