etkafa elif20261 sağlıkla gelsin ibnşallh 🌸benimde ikinci gebeliğim olacak olursa eğer son adet tarihim 15 ekim benimkide çizgi belli ediyor o yızden yarın sabah vericem hemen
G12s_18 etkafa Evet canım 34 haftalık oldum suanlik iyi gidiyor inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🥰
sdkaaa selenzen gebeliğin oluşumuyla alakalı sanırım benim geç döllenme yanlış da bilginlendirmek istemem herkeste böyle olmaz
selenzen sdkaaa anladım canım teşekkür ederimm 💖 ben ovülasyonun değerlendirdim hesapladığımda tam ovülasyon günü çıkıyor doğru olablir haftam o yüzden
selenzen esrashnn01 ben daha gitmedim cuma günü randevum adet tarihime göre ve uygulama hesaplamama göre 5+4üm ultrasonda farklı haftalık çıkar mı ? Bende sabırsızlanıyorum görmrk için 💗
esrashnn01 selenzen her zaman o hafta farkı olmuyor ama bazen olabiliyor kuzum çok normal bir durum bu arada bu hafta farkı seni tedirgin etmesin sen içini ferah tut beta değerin düzenli artıştaysa korkacağın bir şey yok
Melike3506 selenzen ilk öğrendiğimde beta 8234 dü. Kontrolde 5+5 di kese vardı sadece. 6+5 de hem bebişimi gördüm hem kalp atışını duydum. Şuan 9+4 üz 🥰
elif20261 etkafa aa aklıma geldi test verdin mi devlet hastanesinde 2 saat içinde çıkıyor sonuç. Merak ettim
busra34__ selenzen ben 6 +1 de kalp atışını duydum genelde 6. Haftada kalp atışını dinlemek için çağırıyorlar