Meliss- ymk2006 bende de hiçbir belirti olmadığı için şüpheleniyorum 🥹ay inşallah bende güzel haberler alırımmm teşekkür ederimm canım♥️
ymk2006 Meliss- inşallah canım rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin sen de güzel haber verirsin inşallah 🤲🤗
sepselin ymk2006 benim de geçen ay meme hassasiyeti vardı bu aykinde nerdeyse bat zamanı oluştu her dönemde farklı oluyor galiba vücudun tepkisi
ymk2006 sepselin sanırım öyle canım her gebelik kendine özel diye buna diyorlar galiba bende hala hicbirsey yok göğüslerim adet olacağımda bile ağrırdı şimdi 0 belirti 😇sağlıkla gelsin bebisler inşallah belirtiye gerek yok😍
xyzxyz sepselin doktorların bazıları böyle. Benim ilk doktorum da böyleydi. Söylediğim de gerek görmüyorum ben hastalarıma kullandırmıyorum demişti. Sadece kötü bir durum olursa veriyorum demişti.
ymk2006 @“sepselin”#p38510482kizlar ben yine kimyasal gebelik geçiriyorum galiba şimdi test yapım negatif çıktı😥 siz test yaptırdınız mı inşallah sizinki sağlıklı ilerler 🤲
Minamom_ ymk2006 çok üzüldüm canım 🥹 bende ilk öyle anlamıştım o yüzden şimdiye kadar kana gitmedim ama bugün gidicem artık yarın regli günüm zaten
ymk2006 Minamom_ benim 5 gün geçti canım hala da olmadı kan da vermek istemiyorum bugün test koyulasmis olsaydı kan verecektim😥 sen guzel haberler verirsin inşallah 🤲
sepselin ymk2006 5 gün geçmiş aslında belki de yavaş yükseliyordur geç döllenme falan vardır regl oldun mu
ymk2006 sepselin dün sabah test yaptım negatif çıktı canım bugün de çok ağrılı adet oldum malesef bu ay da kimyasal oldu 🥺 sanırım birkaç ay ara vermem gerek herkes niye bu kadar rengin soldu diye soruyor normalde çok az olur adetim geçen ay ve bu ay çok çok yoğun ve pıhtılı
sepselin Minamom_ evet 131.9 çıktı. Kimyasal yaşadığım ay 4+3te 64.5 idi bu sefer 131.9 bu bana umut verdi ama şu an kendimi kaptırmıyorum temkinli olmaya çalışıyorum kimseye söylemedim. İdrardan koyulaşıyor mu kontrol edicem bir süre.
reyhan42 İlk testimde çok silik çıktı 2. Çizgi 2.ci Yaptığımda ise 1.testten daha az silik çıktı sizce var mıdır. Kan testi de yaptırdım şuan yok belirti devam ederse 2 gün sonra tekrar gelin dediler
Minamom_ sepselin inşallah sağlıklıdır canım kendine çok stres yapma bende kan verdim 253 cıktı yarın tekrar gidicem
ymk2006 sepselin yinede takip ettir canım benim geçen ay 3+5 te 118 çıktı 3 gün sonra 58 sonra 31 diye düştü inşallah sağlıklıdır ve güzel haber verirsin🤲
sepselin Minamom_ ay süper hayırlısı olsun ben de 28 kasıma randevu aldım o arada sağlık ocağına kan veririm 1-2 kez diye düşündüm