Biraz uzun yazıcan ama lütfen yardımcı olun. Ben 18 yaşındayken bu illet ortaya çıktı. Ufak ufak kanamalar oluyordu. Sonra iyi bir genel cerrah doktoruna gittim. Doktor anal kısma parmağını soktu ve durumun iyi aslında zamanında çatlamalar olmuş ama şuan iyileşme aşamasında. Bana bazı şeyler söyledi ve bunları sürekli yap dedi.
1- günde 3 litre su iç
2- sıvı ağırlık beslen, sağlıklı şeyler yiyip iç
3- günde 2 defa 15-20 dk sıcak suya oturma yap bi sabah bi akşam
4- DULCOSOFT isimli bi şurup verdi. Şurup kendi masasındada vardı. Bak dedi benim bi hastalığım yok ama ben bile içiyorum. Hiçbir zararı yok. Şurubun tadı veya rengi yok su gibi aynı suyunun içine kat iç dedi. Bağırsaklara iyi geliyor. Kabız olmuyorsun. Dışkın yumuşuyor.
4- bana krem ve fitil verdi bunları kullan dedi.
Doktor hanım gerçekten çok iyiydi çok güzel ilgilendi. Ben bunları kullandım dediklerini yaptım iyi oldum. Ama bazı zamanlar kötüye gidiyordu suyu az içiyordum falan. Ya da çok sinir stres olursamda yine şişip meme ucu gibi oluyordu. Yine ilaçlarımı kullanıyordum geçiyordu. Böyle ara ara gidip geldi. Şimdi 24 yaşındayım. Ve hamileyim. Hamilelikte bu hastalık azıttı iyicene ve ben dayanamıyorum. Doktorun verdiği şeyleri kullanıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bazen bi anda yine oluyor. Büssürü krem, fitil, sıcak su oturmaları, zeytin yağını pamuğa koyup damlatma filan ne varsa deniyorum. Ama artık psikolojim bozuldu. Tuvalete gitmeye korkuyorum. Hamilelikde sürekli işiyoruz işerken canım yanıyor otururken kalkarken. Napıcağımı bilmiyorum. Sizin gittiğiniz bir doktor var mı? Kullandığınız ilaç bana ne önerirsiniz?