dilaradoyan Gokturkmom_ meme ucun mu yoktu? Yani benim büyüğüm tutamadı mememi ucu yok diye silikon uç denedim onu da almadı. Sonra biberona alıştı. Aylarca meme reddi yaşadık o dönem memeye dönsün diye kırk takla atmıştım 😔keşke tutsaydı silikon ucu diye çok geçirmiştim o dönem
Gokturkmom_ dilaradoyan Evet canım tutamadı birini tutuyor birini tutamıyordu o şekilde başladım.Aslında temizliği falan çok zor oluyordu ama yine de iyiki sabretmişim 🥹💕Bu arada o uçları da ayırt ediyorlar bence wee baby çok sert ve büyük geldi ağzına tutamadı onunla sonra mamajoo marka aldım o bize iyi geldi hem silikonu ince hem yapısı güzeldi ve göğüse yapıştığı için de sabitleme derdim olmuyordu .Mama da verdim sağıp da biberonla da besledim ama bizde meme reddi olmadı çok şükür☺️Sende silikon uç ile emzirebilsen çok rahat ederdiniz 🥹
dilaradoyan Gokturkmom_ aventti sanırım sertliğinden tutmadı. Acemilik bilmemezlik sonrasında keşke dedirtiyor valla 😔 iyiki sabretmişsin gerçekten maşallah size ❤️
LadyX dilaradoyan tam 3 aylık kızım 🤗 ben de açıkçası en azından babasında duran bir bebek olsun isterdim 😅
dilaradoyan LadyX büyüdükçe durur kızlar baba aşığı oluyorlar sizde ağlayıp babasında duracağı günlerde gelecektir 😂
hicrankvck dilaradoyan ayy bende Rabbimin gücüne gitmesin isteyerek olan bi gebelik buda ama gebe kalana kadar hic bu kadar zorlanacagımı düşünmüyordum
Daisyy000 dilaradoyan yine yapamadım Yaaa :( Valla o uykusuz süreç beni mahvetmişti. 2 yaşından sonra anneliği sevdim diyebilirim… İnsallah oturturum çünkü uykusuz olunca çok mutsuz oluyorum,hiçbir şey keyif vermiyor
Daisyy000 biranneadayi1 Gece kesintisiz uyuyor,uyansada bana ihtiyacı olmuyor kendi kendine geri uyuyor. Akşam 8.30-9da yatiriyorum, sabah 7.30da kalkıyor. Öğlen uykusuna da 12.30 gibi yatırıyorum
ikiemanetinannesi dilaradoyan eşin destek olursa hepsi de bir bir oluyor canım… uyku konusunda da biz yoğun bakımdan çıktık zaten hastanede de 3 saatte bir beslenmeye alışmıştı ben onu evde 2 saate düşürdüm yani öncesinde versem bile almıyordu. Her gün aynı saatte yıkadım masaj yaptım masal anlattım bide Esma ninnisi ve benim adına uygun uydurduğum bi ninni vardı onları dinlettim anlattım. Hiç ama hiç sallamadım. Yarı kundak yaptım Mayıs doğumlu ama temmuz ağustos da bile uyurken sarılmak istiyordu o beni zorladı hahahah hava sıcaktı . Zaten beşiği de sallanmayan aldım. Emzirme bitince yatağına koydum dokundum sevdim o da daldı.. gazlı bi bebek değildi yine hastane döneminde dediklerini uyguladım önemli olan üstten gazını iyi çıkarmaktı işi çözmüştüm.. 5 ay kadar emdi sonra istemedi mamaya geçtik. Eşim de zaten yedirme yıkama uyutma oyun yani ben ne yaparsam aynısını yaptı. Bi gün eşim uyuttu bi gün ben. İkimize de alıştı. Kışında uyku saatini bildiği için hep 9 da uyudu uyku tulumunu gösterirdi uykusu gelince. Yani 4 aylıkken Karadeniz turu bile yaptık rahat geçti benim çay saatim kahve saatim hep oldu bebekl hayatım pek de değişmedi. 18 aylık hiç sallanmadı bu bi avantaj. 8-9 aylıkken de yanına uzandım konuşa konuşa bakışa bakışa desteksiz uyumaya da alıştı. Şimdi de uyku saati gelince uykun var mı hadi yatağına diyoruz çıkıyo 10 dakka sonra uyuyo🤭ikinciye hamileyim yine bunları yaparım inşallah o da uyumlu bi bebek olur oğlum gibi ..
dilaradoyan ikiemanetinannesi ay maşallah size ya. Şu uyku konusunu çözemedim ben henüz 6aylık oldu gece tepemde uyuyor 🤦🏻♀️
ikiemanetinannesi dilaradoyan bebekler rutin sever pes etmeden devam ederseniz eminim ki alışır. Odasını ayırdığımızda 3 gün uyandı 4. Gün yatağını bildi. Hastalanması dışında hep odasında 13 aylıkken ayırdım
ikiemanetinannesi dilaradoyan birde doğduğundan beri beslemesini yaptım yatırdım uyku zamanlarında kucağımda uzun tutmadım. Ve ben dışında herkese verdim al sev oyna vs diye. Rahatımı pek bozmadım 🤭🤭 hatta babasını benden daha çok seviyo ek gıdada ben verince yemez babasından isterdi hahahah mis gibi yemeğimi yerdim
biranneadayi1 Daisyy000 2,5 aylık bi bebeğim var , daha 2 yaşına kadar çok var ya 😁😁 Aslında gece bazen sabaha kadar yatacak oluyor ana gece emzirmesi kıymetli diye uyanıyorum haliyle 😅 maximum 5 saat uyuyor , gün içinde o kadar yorgunum ki 🤣