baycem Kızlar 12 haftalık kız bebekte böyle bi çıkıntı olur mu?? Kız ultrason görüntüleriniz varsa bacak arası sizde atabilir misiniz😊 https://hizliresim.com/18dvos6
Edum baycem benim de kız bebek bacak,arası hiç böyle çıkıntı değil hatta detaylıda net göstermişti doktor bak boş kesin kız bebek demişti
lotusflowers baycem bizimde böyleydi 13 haftada. Doktor bu haftalarda kızlardada çıkıntı olur şu an bişey diyemem dedi. 15de erkek olduğunu öğrendik. Zaten ben herkese pipi gördüm demiştim 🤣
elifntd Dudak kısmı olabilir bizim de böyle kiz dediler hala inanamıyorum detaylidan sonra kesinlesecek artık 😂
cutebabymomm baycem o tahminlere asla inanmayın bana yüzde 80-85 erkek dedi iki haftadır eşimle erkek bebek hayali kurduk fetalde kız çıktı 🧚🏻♀️ kızımız oluyor birden kız anne babası oldukkk
cutebabymomm baycem bizimki yan açıdan baktı ve yukarı doğru ince bir çizgi gördü galiba… Ayrıca sizin görseldeki kordon da olabilir
_Tazeanne Gokturkmom_ ya benimde 16.haftada hala böyle çıkıntı var ama kız dedi doktor artık boşluk olması gerekmez mi o haftalarda
Gokturkmom_ baycem Hayır erkek bence oğlumun ultrasonu da bu şekildeydi 14.haftamda net söylenmişti değişmedi ✨
[silindi] baycem bacak kız o gkdjkf. Bence şuan acele karar verme. Fetal dna veya detaylı ultrasonda kesinleşiyor zaten. Şuan hala gelişin aşamasında bende bebeğimi bazen kız bazen oğlan diye seviyorum djdkfjdk.