Miniminibirler ilkiminannesi başladım ilaçlara bugun ilaçlarla ilk günüm. Aralığın ilk hafta sonu gibi transfer planlanıyor. Sizin durum nedir
ilkiminannesi Miniminibirler hadi gözün aydın benim de söktürücü bir kaç gün kaldı daha var anlaşılan bana
Miniminibirler mom28_ estrofem var günde 3 kez. Kan sulandırıcı iğne var günde bir kez. Vitamin ilacı var. Bi de benim bağışıklık sistemi için bir kortizon hap bir de iğne var ekstra dört günde bir. Haftaya da kalçadan iğne verebilirmiş kontrole gidince. 😢
mom28_ Miniminibirler aaa çokmuş bende günde 2 kez estrofem vitamin coraspin şuan kontrole gidince 3 e cıkacakmış
Miniminibirler mom28_ belki size de kontrolden sonra progestron başlar o daha sonra başlanıyormş sanırım
Miniminibirler ilkiminannesi ilkiminannesi sizn de aralık ayında transfer olur mutlaka diye tahmin ediyorum
mom28_ ilkiminannesi bilmiyorum bakalım kontrolde uygun olursa nasip senin neden bu kadar gecikti ya adet sökülse başlardın hemen
Mucizeicimizde ilkiminannesi valla nasip bu işler ben 4 kasımda adet oldum her şey yolunda gitseydi şu an transfer olmuş sonucumu bekliyordum,
ilkiminannesi mom28_ 21 i akşam bitti ilaç bekliyorum olmayı 😏olursam 5. Gün dosolet başlıcam doğum kontrol hapı daha sonra doktor 21. Gün çağırdı hormonel denge kurulması için iğne yapacak sonraki regl de de 2. Gün başlarız dedi
mom28_ ilkiminannesi sökülmemesi hakkında hiçbirsey demiyolar mı ya benimde demiştim ya zar zor geldi leke leke tam regl gibi bile degildi ama lekede olsa geldigi için estrofem başladı salı günü kontrole gideceğim bakalım ne derlerse
ilkiminannesi mom28_ bir hafta içinde oluyormuş ilaç bitince bakalım😥senin kullandığın sadece ilaç mı iğne var mı ? Zor geçiyor mu transfer hazırlığı
mom28_ ilkiminannesi şuan sadece estrofem diye bi hap başladı sabah akşam birde coraspin ve vitamin onları baştan beri sürekli kullanıyorum