mom28_ ilkiminannesi merhaba bugun doktora gittim kanamam var ama henüz yeni rahim kalın dedi dökülmesi lazım baya dedi pazartesiye iyice sökülürse haber vereceğim ona göre başlamayı düşünüyolar şükür kist falan demedi olsa derdi sormadım bende vitamin ve aspirin devam dedi sadece
Star5823 Benim opu sonrası gecikme olmadı gününde oldu ama o sıralar cyclo progynova vermişti doktorum ve yanılmıyorsam ondan sonra da geçici menopoz iğnesi olmuştum transfer hazırlık 19 günlük süreçte adetimi durdurma ve yumurtlamamı kesmek için
mom28_ ilkiminannesi cuma regl oldum ya bugun kesildi normalde 7 gün yoğun kanamam olurdu acaba tam sökülmedi mi cumartesi yeni dökülüyor rahim kalın hala demişlerdi tam sökülmedi mi acaba arayıp soracağım
ilkiminannesi mom28_ ay o daha kötü bende Tarlusal içiyorum ilk bir kaç gün günde bir içtim şimdi günde 2 içmeye çalışıyorum unutuyordum başta ondan 1 sefer kullandım
mom28_ Miniminibirler 38.günde oldum ama az geldi normalde bugun ilaca başlayacaktık çarşambaya kadar kanamayı takip edecegiz duruma göre bakalım
Mhtap1 Kullandığım bi hap vardı adını hatırlamıyorum hormon ilacıydı ve 2 hafta geciktirmişti beni. Sonra doktor ilacı kullandırmayı bıraktırmıştı. 1 hafta sonra hastalanmıştım. Tamamen ilaçlardan gecikme oluyor bence
mom28_ ilkiminannesi şuan dahada stres oluyorum regl oldum diye sevinmiştim ama gec geldiği için sanırım rahim çok kalın dökülmesi lazım ama çok az geliyor normalde çeşme gibi akardı camasıra falan taşardı şimdi 1 ped dolmuyor damla damla çarşambaya kadar böyle olursa diger ayada kalabilir
mom28_ Miniminibirler kekik kaynattım şimdi içtim bide çöreoktu bal karışımı öneriyolar egzersiz yapıyorum bakalım hayırlısı hepimiz hakkında