han1de zeynepkazgann evet canim maalesef açılmam oldu serviksim kısaldı bir hafta içinde oldu tüm bunlar küvezde şimdi bebeğim inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
Strongirl_ 0904Bahar- 40+5 ve 40+0 normal doğum. Şimdi 3. Ye hamileyim bana 37 lerde gelecekmiş gibi geliyor. 🤭🤭
Fidannn1 munevvergordag merhaba ne kadar süre küveste kaldı acaba bebeğiniz benim de erken doğum riskim var da 30.haftama girdim
mervealtlr munevvergordag bende 32+5 te dogum yaptim çok zor bir surecti. 42 gün küvezde kaldı ve bulundugumuz şehirde degildi sadece haftada 1 gösteriyorlardı. Allah bu durumu yaşayanlara sabır versin
dedimolabilirrr Kızlar 37de doğum yapan var mı? Su azlığı nedeni ile 37de alabilirim dedi küvöz vs durumu oldu mu 🥲
dedimolabilirrr nusaiba Allah korusun o başka tabi sadece 37yü görmemiz lazım dedi suan 36ya girdik dün su azlığı çıktı 39u bekleyemeceğiz artık dedi çok erken geliyor 37
Nazasel han1de sancıyı nasıl anladınız? Ben ağrı çekiyorum ama sancı mı değil mi kestiremiyorum. 2. Gebeliğim ilkinde böyle olmamıştı hiç
han1de Nazasel ben de böbreklerim ya da sırtım ağrıyor sanmıştım bi görünün doktorunuza bence benim lekem de gelmişti meğersem nişan gelmiş bilmiyordum
demirrleydi_ feyzaaa kızım tam 37 de doğdu kızım küzevde kaldı 9 gün ama oğlum girmedi kızım enfeksiyondan ve solunum sıkıntısından dolayı kaldı yani korkutma kendini her bebek kalmıyor 35 te doğup girmeyende var 40 ta doğup girende