Arkadaşlar böyle veya buna benzer olay yaşayanlar bilgi verebilir mi endiselenmeye başladım
Şu an 16+4 gebeyim cinsiyetini öğrendim nasıl olursa bir kızım olacak 🙏 3 lu tarama testimim altına düşük riski var yazılmış fakat ozeldeki doktorum temiz down sendromu olayı yok dediği için ben testi incelemedim ve bu gün şehir hastanesi doktoruma da göstermek istedim ve bana düşük riskin var denildi neyden dolayı diye soruyorum cevap yok bebeğin genel durumu iyi bende sıkıntı yok sancı yok içte kanama yok ama düşük riski var hiç anlamış değilim karından sıvı alıp bakalım denildi fakat biliyorsunuz dur ki bu işlem sonrası zaten ya bebek düşer yada kalbi durur bende yaptırmak istemiyorum dedim imza atıp çıktım… Başlarda risk var denildi enfeksiyon yüzünden ama şu an için ne bende ne bebeğimde hiçbir şey yok herşey normal psikolojik etki mi bilmiyorum baş ağrısı karın ağrısı yaşamaya basladkm belki de sabahtan beri buna stres yaptm ondan ama genel olarak iyiyim böyle olayla karşılaşan düşük yapan yada benzeri olanlar yazabilir mi