merlinisko Kızlarr merhaba doğumda hemşireye vereceğimiz çantaya neler koyuyoruz? Bir sürü video izledim kimisi sadece hastane çıkışı kıyafeti ve bebek bezi (bez kaç tane konulmalı) koymuş kimisi de bunlara ilaveten ıslak mendil koymuş pişik kremi koymuş kimisi bambaşka şeyler koymuş ben anlayamadım
seda_ay merlinisko ben bir tane iç zıbın bir tane hastane çıkışı (yakalık , alt üst takım , eldiven , şapka ) bir adette çorap , bir adet battaniye ve bir adet bez koydum .pişik kremi ıslak mendil onlar gereksiz
Dmlirmak merlinisko yarım kollu veya sıfır kol zıbın. Bir adet çorap. Bir adet bez. Elviden. Şapka .Ayakları patikli olan alt. Uzun kollu bir üst. Penye battaniye ve normal battaniye. Bunları alıyorlar sadece
Deletedmom_7156 merlinisko bi zıbın bi alt üst takım bi eldiven bi çorap bi bez bi şapka ve bi penye battaniye bezi geri yolladılar hatta hastane kendi bezini kullanmıştı bunlar yeterli gittiğiniz hastanede ebeyede sorabilirsiniz bilgi veriyorlar aöa doğumdan sonra bunlar yeterli
Yaswinn Pişik kremi, alt açma örtüsü, ıslak mendil falan çok gereksiz yere konulan eşyalar kullanılmıyo bile
Yaswinn merlinisko evett askım hastane cıkıs seti koydum zaten her seyi var onun biliyosun bi de bez koydum bu kadar
cakirbebek merlinisko valla hemşireye verilecek olan sadece alt üst takım Şapka Eldiven çorap zıbın 1 bez battaniye bu kadar 😀
yeliz1923 merlinisko bebek şampuanı ve yağı da verin yıkıyorlar bebeğin cildi kırıyabiliyoe benden istemişlerdi
Dmlirmak merlinisko ben yine de yanıma aldım lazım olacağını düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz belki bende kullanırım diye koydum çantaya pişik kremi de koydum ilk gebelik olunca emin olamadım üç gün yatırılıyormus normal bile olsa durumlar. Ama hemşireye verilecekler saydıklarım sen ekstradan bebeğe bir kaç takım daha al yanında bulunsun ne kadar kalınır bilinmez. Zora girmeyin
Elfidanur yeliz1923 yenidoğan bebek ne yıkanması bence çok yanlış ıslak süngerle sılmesı lazım göbek bağı düşmeden yıkanmaz kı😟ben öyle bılıyorum
merlinisko Dmlirmak evet evet ben de öyle düşündüm kendi çantama dediklerinizi koyarım gibi düşündüm zaten ihtiyaç olmazsa geri eve gider evde kullanırız çok teşekkür ederim 💕
yeliz1923 Elfidanur valla musluğun altına tutup yıkadılar doğar doğmaz bizim burada yıkanıyor galiba 😂😂
mom_51 Elfidanur bazı özel hastanelerde normal yıkama yapmıyorlar kuzum. Sadece vücut ısısı yükselsin diye ılık suyun altına sokup çıkarıyorlar. Ben ilk özelde yaptım o kızımda öyle yapmışlardı ☺️