beyza4108 dilosunuz dogru 20 mm yapar esim isten gelsin bi sehir hastanesine gidicem bakalim orda ne dicekler
bsraltnsy beyza4108 kuzum bekle 1 hafta daha gec dollenme olursada gozukmez mutlaka bize haber ver doktora gittiginde
bsraltnsy beyza4108 eger acile gidersen bebek icjn kurtaj dusunuyolar deme agrim var de en azindan nabizlarini olç
beyza4108 bsraltnsy haber veririm mutlaka bencede oyle diyim alttan bakmak isticekler diger turlu cunku
Aysetuzlu beyza4108 Canım bende boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum ama 3 doktora gittim ben kesin karar verilince 8+1 de kürtaj oldum bence başka doktora da git aklında kalmasın
beyza4108 Aysetuzlu guvendigim icin sadece 1 doktora gittim bu zamana kadar beklememeliydim hata bende baska doktor a da sormaliydin
Peye beyza4108 hayır hiç yoktu hatta kese bozuktu yerinden oynamıştı o yüzden %100 bu kese bozuldu dediler ben ameliyat önlüğüümü giydim masadan kalktım vazgeçtim iyi ki de vazgeçmişim şimdi kızım iki yaşında
ru_a6 beyza4108 direkt kürtaj demesi bana saçma geldi bir kaç gün bekleyip tekrar kontrole çağırmalıydı bence
beyza4108 ru_a6 bugun gittim kese gelismemisti 8+6 olmam gerekiyordu cuma gttigimda 7+1 di bugun uzerinden 4 gun gecti 7 olarak gozuktu kuculmus dedi doktorum ne ici bostu hayla kurtaj oldum malesef parca patalojiye gitti sonucuna bakicaz