Selim_Alparslan penbe_karisi çektir kurtul kuzum mahveder seni o ben 2 hafta dis ağrısından uyuyamadım perisan oldum karanfil çiğnemekten en sonunda yaptırdım boşuna çekmişim ve diş ağrısı sancimi aşırı tetiklemisti
penbe_karisi Selim_Alparslan aboooo sanada çok geçmiş olsunnnn 😢🥹😥çok zorrr rabbim kimseyin başına vermesin yaa öyle yapicamm doğumdan sonrada ektiricem bakalım
semiii penbe_karisi evet ya öndeki dişime geçici dolgu yaptı doktor sonra hamile olduğunu öğrendim ve 13.haftaya kadar bekleyip sonra doktoru bekliyorum 🥺
penbe_karisi smyrkc benimde raporum var bende haftaya şuan iltihapliymis diye cekilmezmis antibiyotik kullanıyorum
demirrleydi_ penbe_karisi doktor onayıyla çekiliyor kuşum doktorlar genelde diş çekimi veya tedavisinin sıkıntı olmayacağını söylüyor
penbe_karisi demirrleydi_ evett inşallah kolay geçer şuan antibiyotik kullanıyorum varya çok kötüyüm rabbim hiçbir hamileye yaşatmasın
ikiemanetinannesi penbe_karisi öok geçmiş olsun diş çok kötü ya Allah çektirmesin valla kimseye.. peki röntgen nasıl oldu haftam küçük ya o yüzden soruyorum
penbe_karisi ikiemanetinannesi röntgen olmadım canm iltiplanmis dedi 1 hafta antibiyotik kullan haftaya cekicek doğumdan sonrada implant yapicam 😢🤕
Fatma_furkan1996 penbe_karisi çektirmedim ama dolgu yaptırmıştım iltihaplı dişti antibiyotikte kullandım emzirdiğim için o zaman ona göre veriyor ilacı zaten doktor seni yönlendirir canım çünkü o şekilde durmam daha da sağlıksız çok geçmiş olsun
penbe_karisi Fatma_furkan1996 teşekkür ederimmm dün iki defa acilde serum taktırdım nasıl bir iltihapsaaa perişan etti beni yüzüme vurdu yüzüm öyle bir siştiki konuşamıyorum ağrıdan 😭😭😭
penbe_karisi semiii sanada geçmiş olsunn bacim on diş berbattt benim on dişim şuan yüzüm varya perişan haldeee
penbe_karisi Artemiss_ teşekkür ederim canmm hemde çok kötü rabbimm tüm hamileleri korusunnnn çok çaresiz bir durum
asellim143_ penbe_karisi geçmiş olsun cnm bankada iplant önerdi doktor ama korkuyorum ve 20 lik dişlerimdd cekilmesi lazim korkuyorum bnm cenemde sorun var çıt çıt ses geliyor bide ondan korkuyorum
penbe_karisi Meral_63 gece tekrar acile gittim serum falan taktılar bana mısın demedi şuan çok kötüyüm aşkım yüzüm berbat halde suratımı görsen varya nasıl şişmiş