Alexandra_grekova samaa_ zaten bu belirtilerde regli ile evet karışjyor hep:) off inşallah olumlu bir şeyler oljr. Kendimi dinleyip bir şeyler bulup umutlanmak istemiyorum boş yere
Minamom_ samaa_ belirti herkeste olmuyor ki kuzum benim şuan aynı regli gibi hiç farklı bi belirtim yok her zaman rutin döngüdeki berlirtilerimle aynı o yüzden her vücutta olacak diye bişe yok 🥹 güzel haberini alıcaz inşallah
cigdem6716 samaa_ dışarı çıkabilirsem test alacağım bugün tekrar yapacağım. Dökülüyorum resmen ya hasta oluyorum yada 🥳
Alexandra_grekova samaa_ benim döngüm uzun . Yinede çıkar mı acaba. Erken yumurtlıyorum dpo14 üm bugün
samaa_ kaderferhat kizlarr şimdi hepinize dalicaam haa🥺 adet gununuz yumurtlama gununuze gore belirlenir eger yumurtlama gecikmisse adetiniz de gecikicek. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur emin misiniz adet gunlerinizden her zaman dongunuz ayni diye bu sefer de ayni olucak diye bir sey yok kadin vucudunda her ay degisiklikler ola biliyor benim de dongum duzenliydi 2 aydir gecikmeler oluyor umudunuzu yitirmeyin 🥹@Alexandra_grekova @fasulyetanesiii @mystery94 @Lovebaby27 @Serappppph @cigdem6716
cigdem6716 samaa_ test yaptım bugün Dpo 13 negatif ben elendim arkadaşlar umarım sizler pozitifleri görürsünüz 🌸
Alexandra_grekova samaa_ çift kopkoyu çizgi 26 ekim. Sonra açıldı rengi biraz. 4 gün daha baktım tam istediğim gibi rengi açılmaya başlamamıştı .bende test yapmayı bıraktım zaten anlamıyorum kafam karışıyor diye:)
pelin_pera benimde adetime 2 gün var. her ay test yapmaktan yoruldum. İnşallah herkes bu ay güzel haberler alır
samaa_ Alexandra_grekova biraz bile acildiysa catlamistir demektir foto atarmisin bakayim hergun yaptigin testleri at ama tarihleri yaninda olsun
pelin_pera samaa_ ben bugün rengli oldum. 2 senedir deniyorum. 1 tüp bebek başarısız denemem oldu. ama bütün değerlerim güzel hiçbir sıkıntı yok eşiminde öyle ama olmuyor :(
samaa_ Alexandra_grekova sen hic doktora gittin mi?26ekimden 30 ekime kadar pik gorunuyor 26-30 ekim pik 27-28-29 ekim ayni koyulukta. Yumurtalarin iyice buyumus mu pik gunlerin uzun surmus ondan sonra devam ettin mi peki testlere? 30 ekimden sonrasini at
samaa_ Alexandra_grekova bide ayni saatlerde mi yaptin testleri? Farkli saatler olmaz cunki gun icinde lh dalgalanmalari ola biliyor mesela 1 saat icinde bile oynaya biliyor o yuzden ayni saat diyorlar ki lh seviyyesini tuta bilesin
Alexandra_grekova samaa_ doktora gitmedim. Of bi sorun mu var acaba.. geçen hafta 5 kasımda öylesine ovulasyon testi yaptım silikleşmişti.tekrar yapmadım sonra. Döngğmde 33 gün sürüyor.