holaa canım dualarım seninle sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah . Benmde hep riskli süreçlerim oluyor defalarca düşük yaptım evliliğimin 6. Yılında serklaj ile çocuğuma kavuşabildim şimdi oğlum 2,5 yaşında yeniden bi serklaj süreci olur muhtemelen denildi bana ulaş hocayı önermişti bi arkadaş burdan ilk gebelik öğrendiğimde gittim sma ben malesef memnun kalmadım ekrana bakıp durmadı emin olamayıp Hüseyin hocayı araması sonra o tarafa gitmemiz filan sonra bana serklaj olursa Hüseyin hoca yapar demesi negatif yaydı yani insan güvende hissetmek istiyor. Ayrıca serklajı asistanlar bile yapabiliyorken gittiğim hocanın öyle demesi de bi düşündürdü. Fetal DNA için elime bi broşür verip illa burayla görüş tarih al demesi tercihime bırakmaması da beni rahatsız etti açıkçası. Fetali yaptıracağım ama o hocanın dediği yere yaptırmak istemiyorum mesela. Şimdi haftaya iicn randevu aldım Mesut hoca ve Hüseyin hoca için🫣 ikisinide çok iyi diyorlar bir sağlıkçı şey dedi ben hamile olsam Mesut hocaya giderdim gibisine o yüzden onuds denemek istiyorum bilmiyorm kafam karışık ilk gebelik değil ama ilk kadar korkuyorm endişeliyim serklaj çocuklu evimde nasıl olur ailem başka şehirde her zaman gelemez çok korktuğun bi süreçte güvenebileceğim bi doktorla ilerlemek istiyorm uzunda oldu kusura bakma nolur, bu arasa Hüseyin hocaya istediğin zaman ulaşabiliyor musun acilmbir durumda hbsey sorman gerektiğinde filan ulaşabiliyor musun ? Doğumu yaptırmıyor dediler ama belki de yapıyordur kendisi tercih ediyordur belki riskli gebelerinde o konuyu da çok merak ediyorm