Tayyibe42 Ayfer_alkc bence girmek istiyosa ne guzel girsin tabiki. Bebeginizi dunyaya getirdiginizi gorsun kiymetiniz kat kat artsin. Benimki girdi ✨️🌸 sanciyida birlikte çektik iyiki girdi çok zor cunki.
bebeklerim__ Ayfer_alkc benim sanci anında filan hep yanımdaydı esim. Bilerek istedim neler çektiğimi nasil doğurduğuma şahit olsun diye. Ama dogum anında cikarmislardi çığlıklarıma şahit olmustu sadece. Ama duygusal bag icin de yanında isteyebilirsin.
Bumah Ayfer_alkc esim çektiğim acıyı sıkıntıyı gördü baya işe yaradı bizde bence girsin bizde şu şekilde oldu beni çatala aldılar onu çıkardılar 5 dk sonra dogurdum kapıdan bebeğin sesini duydu dikiş bittikten sonra aldılar toplam yarım saat falan bekledi bizi
ylnydgd Ayfer_alkc girsin tabi ki onun da çocuğu. Anne olmak nasıl başlıyormuş onu da görsün de ayağını denk alsın 😂
Burcg Ayfer_alkc eşim girdi doğuma vajinal doğumdu benim.İyi ki girdi çok motive etti beni yanımda olması ,bebeğin kafasını gördüm geliyor falan diye konuşması rahatlattı güç verdi.Ama kişiden kişiye değişir tabi rahatlayacağınıza inanıyorsanız girsin
Busranur_mnts tvlbyk yok canım sanmıyorum devlette vermiyorlar belki küçük yerlerde olabilir sormak lazım