luckymom67 akgull benim sat 5 Ekim 4 Kasım da kan testi yaptırdım beta 300 gelmişti 7 Kasım da bir daha yaptırdım ama yarın çıkacak sonuçlarım eğer değe iki katına çıkarsa sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah çıkmazsa dış gebelik mi kimyasal mı ona bakılacak
dilos2434 akgull benim bu gebelik o kadar komikki, yumurtalığımın biri yok, biride yüzde 5 çalışıyor, yılda bir iki kez regl oluyorum, gebeliğimi öğrendiğimde beta 64.345ti yaklaşık 4 aylık hamileydim hiç anlamadom maalesef.
akgull Sumay_61 darısı isteyen herkese inşallah benim adetlerim çok düzensiz ona göre bir yorum yapamıyorum ama bugün baktırdım 704 çıktı değerim
mervemom1 Sumay_61 Merhaba, benim bugün adetime 2 gün varken gebelik testi yaptim silik çıktı 2 tanesinde de , göğüslerimde şişlik ve ağzımda tuhaf bir tat var, siz ne zaman doktora gitmiştiniz? :)
akgull luckymom67 evet çok korkuyorum daha önce yaşadığım için 27 Eylül sat ona göre hesaplanınca 6+…. Çıkıyor ama bu değerle 6 haftası mümkün değil demi yinemi gelişimi yok acaba bebeğin
suleeturann Adetimi 8 gün geçmişti kan testi verdim 5555 çıktı 2 gün sonra da doktora gittim keseyi göremedik haftaya tekrar bakalım dedi o gün kan da verdim tekrar beta 10735 olmuştu. Ama neden kese görünmedi çok takıldım ona
akgull suleeturann 1500 2000 değerleri keseyi görmek için yeterli diye biliyorum ama senin değerlerin çok yüksek dış gebelik ihtimali konuştunuz mu ?
ebrudefnee akgull aynen öyle pcos var bende ilkinde yumurtlamam geç olmuştu sanırım yada geç döllenme olmuş olabilir yani değerlere bakınca öyle gibi
ikiemanetinannesi 4 gün gecikmeyle önce kaset test ardından kan 555 değerle öğrendim. Sabah kese için gitcem inşallah görünür . 2. Test 1966 geldi
yurdtas akgull reglden neredeyse 4 gün önce 54 ile öğrendim erken gebelik testi silik çıkmıştı şuan 7.haftamdayım