rparlak Biz de Uygar Batu koyacağız. Etrafımızdaki herkesin isimlerini çok beğeniyorduk ama etafımızda oldukları için sona kalan isimler bunlar oldu 🥹🌸🧿
Karumrysa Oğlum olcak inşallah Ensar düşündük hem anlamı güzel hem karakter özelliklerini çok araştırdım karakter özelliği de çok güzel 🌸🧿
bebitoommmm Havin49_ bugra bende düşünüyorum ama anlamı şaşırtıyor beni bide bartu nasıl kızlar sizce daha cinsiyet belli değil ama çevrem erkek diyor 😃
Havin49_ bebitoommmm yani cnm bence benim düşüncem herkesin farklı olabilir peygamber efendimizin devesinin adı bile olmadı benim için yetiyor bartu da çok hoş
Mrs_deniz Deletedmom_297 bi kızım var adı Elvin Lina 🥰 şimdi de 27 haftalık hamileyim inşallah bi oğlum olacak ve adına Aslan Zeyd olarak karar verdik. Sağlıkla gelsin miniğim 🤲🏻🥰
a-a-my-h_dmr Mrs_deniz Maşaallah, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 😊 Bizim de 3. oğlumuz olacak biz de Zeyd koyacağız inşaallah
dilosunuz pembeayakkabilikiz çok bilmiş belki burcundan kaynaklı da olabilir ama bide çok meraklı herşeyi soruyo inatçı 😂
a-a-my-h_dmr Deletedmom_297 Allah nasip ederse 3. oğlum olacak ismi Zeyd olacak . İlk oğlum Muhammed Yahya İkinci oğlum Hasan 💙💙
icidisibiranne Erkek olursa Yusuf un yanına günümüz isimlerinden Buğra,Aras,Göktuğ,Kağan,Devin düşünüyorum ama 2.isme karar veremedik Kız olursa da Miray, Beren, İlay, Umay, Ceylin düşünüyorum ona da karar veremedim 😅