Minamom_ samaa_ ben senin ovulasyonun öyle çıkınca çok heveslendim ama regli olana kadar hiç belli olmaz herkesin vücudu farklı sonuçta
Nevagibi samaa_ ama niye şimdi yaptın sabah ilk idrarla yapsaydın bi gün daha geçmiş olurdu değer küçükse gün içinde iyice seyrelir 🥺
samaa_ Nevagibi ne bileyim yaa 2 saat once idrarimi yaptim simdi yine yapip test yaptim bilemedim ki 10mlu hassas test olsaydi yine de cizgi olurdu hafif bence
Minamom_ mystery94 canım baktım ama bunun koyulaşması gebelik anlamına geliyor diye düşünüyorduk benimde koyuydu ama az önce başka birinde ovulasyon koyu ama gebelik testi negatif çıktı lh testlerinde hormon dalgalanması olabiliyor gebelik testin yok mu hiç
Minamom_ mystery94 her vücutta farklı oluyor yerleşme kuzum ilk gebelikte benimde erken 5 gün kala çıkmadı regli günü öğrenmiştim umudunu kaybetme regli olana kadar umut var ♥️ onda geç çıktı bunda 9. Gün öprendim hep farklı farklı oluyor o yüzden
mystery94 nurr19 nezaman regli günün canım ovulasyon la takip ettün mi bu ay pik ne zaman oldu çizgi göremedim ben ama