Minamom_ samaa_ kuuzm yap birini su içme sıvı alma 2 saat bekle artık zaten bata az kaldı çıkar diye düşünüyorum diğerinide sabah yaparsın
samaa_ Minamom_ heyecandan yaptim iste bir salaklik🤣yoksa hep siviyi kesiyordum simdi yemek yiyecem. Su falan tuketmicem
mystery94 samaa_ canım bişey sorucum sana senin tam pik olan günler hangileri baştan itibaren yani regli günün ne zaman
samaa_ forumm kiz daha var sana simdiden bilinmez ki gebelik yumurtlama bugun olmus sonra catlamis diyosun . Ayni saatte yapmak gerekir ilk once. Sivi tuketimini 2-3 saat onceden kesmelisin
samaa_ mystery94 29. Ekim pik. 30 ekimde t ve c cizgisi ayni koyulukta. 31i catlama. Bat 14-15 kasim😁
forumm samaa_ bugun yumurtlama günümse özür dılıyerek yazıyorum ilişkiye gırcem o yuzden ovulasyon yaptım ama anlamadım ıste bugun yumurtlama varmı acaba
mystery94 samaa_ canım bak böyle 10 silik mi sence yada sizce diyim diğer arkadaşlarda yorumlarsa sevinirim 15 ekim regli 30 2 pik ve 9 yoğundu 10 sizce silikmi 15 kasım regli olmam lazım 
forumm samaa_ canım bu testı saat 3 de yaptım üsteki ılk yaptıgım bnde yumurtlama var dıye sevındım snra garantıye alayım dedım 3 bucuda bıdaha test yaptım ama bakdım silikleşti suan yumurtlma varmı yokmu anlamadım cnm
Nevagibi samaa_ 10 kasım neredeyse pik gibi ya yarın sıvı alımına dikkat ederek yap bakalım ne çıkıcak
samaa_ Nevagibi simdi gebelik testi yaptim negatif😔 1-2 saattir su icmiyorum yaptim malesef sonuc husran
Minamom_ mystery94 canım baktım ama bunun koyulaşması gebelik anlamına geliyor diye düşünüyorduk benimde koyuydu ama az önce başka birinde ovulasyon koyu ama gebelik testi negatif çıktı lh testlerinde hormon dalgalanması olabiliyor gebelik testin yok mu hiç
Nevagibi samaa_ ama niye şimdi yaptın sabah ilk idrarla yapsaydın bi gün daha geçmiş olurdu değer küçükse gün içinde iyice seyrelir 🥺