Deletedmom_7156 CrushMom ben ilk gebelikte erkek demişlerdi sonra detaylıda kız olduğunu öğrendim ve şimdide detaylıya girmeden asla cinsiyet tahmini istemiyorum dedim inşallah cuma günü detaylıda ögrenecegim
momdiary06 babylove_33 16. Haftamda 2 kere baktırdım erkek canım içime kurt düşürme şimdi her şeyini aldım😂😂
momdiary06 babylove_33  bacak arası bi de buna bakın 😂
CrushMom momdiary06 benim çözemediğimde mesela 12. Haftalarda bazı erkeklerin çıkıntısı oluyor bazılarının neden daha geç oluşuyor bi bakıyorum bacak arası boş üç hafta sınra pipi oluşmuş insan şok olur tabi🤭🤭
babylove_33 momdiary06 ama diğerinde kız özel bilgesi gibi 2 çizgi çıkıklık vardı şimdiki attığınız bariz belli ☺ki doktor eminse buraya sorma kafan karışıt canım doktorlar daha iyi görüyor 🌸
babylove_33 CrushMom bende anlamadım işte benimde 13 haftada gören doktor ne gördü de erkeğe benzetti 14 haftada bakanda her iki cinsiyetede benzetemedi🤣
babylove_33 CrushMom ya acaba gerçekten oluşmdığı için mi bende anlamdım ama benim ilk bakan doktor neden erkek gördü kafam karıştı
momdiary06 CrushMom 12 de bacak arasına bakıp söylemiyorlar zaten kemik yapısından falan kız veya erkek diyorlar cinsel organı 16 da belli oluyor
CrushMom babylove_33 erkek denildiğinde genelde aynı kalıyormuş kız bebek değişebiliyormyş diyorlar ama hayırlısı tabi🤗
CrushMom momdiary06 bazıları nub için kesin konuşuyor ya paralelse kesin kız falan diye bu değişenler mesela sende dahil nasıl sonrdam dikleşiyor😂 insan hevesleniyor kesin konuştuklarında sonra hoop hüsran🥲