Moz Kızlar bazen ortası rakı beyazı rengi etrafı ise renksiz su gibi akıntın oluyor size de oldu mu?Bir kere daha olduğunda dr suyun iyi demişti başka yorum yapmamıştı amniyon mu akıntımi mı nerden anlicaz
medelas1 Moz neredeyse hamileliğimin başından beri var geçen hafta arttı ve sancılı olmaya başlayınca acile gittim sıvı sürüntüsü alıp test ettiler ama acildeki çok acemiydi ve gidip gelip şef doktora soruyordu bişey yok dedi sıvısı normal dedi haftaya detaylı ultrasonum var onu bekliyorum ama tabiki kontrol ettirmekte fayda var
Minikcivciviimm Moz benimde o şekildeydi korktum doktora gittim test yaptılar amniyon sıvısı değil akıntıymış tedirginsen git istersen test yapiyolar 2-3 dk içinde sonuç çıkıyor zaten benim hala geliyor ara ara o şekilde akıntımız o şekilde oluyor anladığım kadarıyla artan hormonlardan
subatannesi2026 Moz bende de oluyor bazen, doktorum su gelmesi olsa sizinti seklinde cok olur hic durmaz demisti
medelas1 Moz eğer peynir gibi bişeyler geliyorsa mantar da olabilir bende de vardı geçen ay fitil kullandım. Şuanki akıntımda da su ağırlıklı yani su çok ortasında biraz kıvamlı bişeyler var bende sizin gibi endişelendim işte acile gitmiştim ama dediğim gibi 🤷🏻♀️ haftaya kendi doktoruma da soracam tekrardan ama Progesterondan da olabilir
dalyaluna35 Moz progestani fitil olarak kullaniyorsaniz o yapiyordur fitil cunku cok fazla sulu akinti yaptiriyor beyaz olarak, amniyon suyu oldu mu genelde akinti gibi degil bildiğiniz su ıslaklığı oluyor is çamaşırda doktorunuz da amniyon sivisi degil dediyse korkmayın
Hzlkya Moz fitil yapıyor canım endiselenme ilaçtan kalanlar onlar birazda boyle şeffaf renksiz kendi suyunu akıtıyor eğer için rahat etsin istersen testini yaptır stres yapma herşeyin çözümü var 🌸
Minikcivciviimm Moz evet vajinadan bir cubukla test yapiyolar sonra gebelik testi gibi bir kit var onun gibi aynı can vs acımıyor ama hissetmiyorsunuz bile hemen sonuç çıkıyor
Esra-4151 iyiliktozu bende aynı durumdayım ağız yoluyla alıncada mı yapıyor be ağızdan kullanıyorum da
busra34__ Esra-4151 bende ağızdan alıyorum beyaz yoğurt gibi akıntınız geliyor mu yoksa mantar filan mı oldum çözemedim
nursenasu27 Moz aynı anlattığın gibi bende de var tatlım akıntım var zaten üstüne enfeksiyon ara ara artıyor fitil vermişti doktorum o beyaz akıntı bende sürekli oluyor
Moz busra34__ beyza yoğurt gibi o zaten ilaç belli ama pijamımı ıslatan su korkuttu beni turnusol kağıdı sipariş ettim
Esra-4151 busra34__ yoğurt gibi hiç olmadı benim sulu akıntım oldu hep fitil kullanırken sonra kestim ağızdan alıyorum 3 haftadır yine aynı hatta doktora gittim suyum geliyor diye ama sorun yok suyun iyi dedi fitil verdi enfeksiyon vardır dedi oda beni yaktı hiç kullanamadım gittiğimde kullanamadığımı söyleyeceğim
fatos1905 Bende de sürekli oluyor, progestanı fitil olarak kullanıyorum ondan oluyor dedi ama 2 gün progestan kullanmayı bi kesiyim dedim biraz daha azaldı ama devam etti. Aşırı tedirgin ediyor, sıvı tedti yaptılar suyun normal olduğunu söylediler.
seda_ay Moz benim 16.haftamdan beri oluyor 34+3 um hala var ve kesilmedi ilaclara fitillere rağmen suyuda hep iyi çıkıyor
Moz Hzlkya turnusol kağıdı sipariş ettim bide dün gece almadım ilacı bugün akıntı olmadı inşallah ondandır canım