mervesdoruk happymomlife 14 haftadayım dün ilk defa karnımda farklı bişi oldu bebek hareketi diye düşündüm
Rabia-Bay44 Gulsifa255 Canım bende 20 +4 haftalık gebeyim ilk 20 ye girdiğimde hissediyordum dünden beri hatekwt hissetmedim normal midir en ufak kıpırtı yok 4 gün önce kontrole gittim sorun yoktu 20.haftada tam olarak neye benziyordu hareketleri
nidosh Rabia-Bay44 hareketleri günlük olarak 24-26 gibi her gün hissetmek gerek ama ilk başlarda hergğn hissedilmeyebilir
Gulsifa255 Rabia-Bay44 yani canım baya karnımı sallıyordu hareketliydi hala hareket hissetmedin mi senn
ikibebislianne happymomlife şuan 16. Haftadayim tekmelerini çok net hissediyorum ama 13 haftalıkken küçük küçük hissediyordum
aysegulk07 happymomlife bende 15+4 üm bugün hissettim çok minicikti 2 sn falan sürmüştür emin olamadım ama bu haftada hissedilir mi ilk hamilelikte bilemedim
Cokistersengelerbence happymomlife 13+4 te hissettim 💕 ikinci gebeliğim bu. Oğlumu da 14.haftada hissetmiştim🫶
Artemiss_ happymomlife Öncesinde emin olmadığım hareketler vardı çok düşünmedim öyle mi değil mi diye ama 18e girdim netleşti. Şimdi sağ olsun baya kıpırdak, eşimde bende baya hissediyoruz 23 oluyoruz yarın. (ama kontroller hariç, sanırım Dr sevmiyor 😂)
Rabia-Bay44 Gulsifa255 Aslında 16.haftadan 20 ye kadar damar seyirmesi kelebek kanadı gibiydi 20 ye girdim o hareketler yerine böyle derinden içten gümbürtü gibi ara ara karnımda hissediyorum şimdiye kadar bebek olacağını düşünmedim ama bir kaç kişi bebel drdi
deryaozturkk Mihrasina_ böyle alt karnımda ufak bi şişlik var tabi ama kayar gibi öyle tekme atar gibi değil zaten minicik ama öyle bi his yaşadım tabi bilmiyorum bebeğimin hareketimiydi
Gulsifa255 Rabia-Bay44 walla benim 20. Haftada gümbür gümbür dü ama 20 ye gelesiye neredeyse hiç hissetmedim şimdi 22+3 yinede uzun saatler hissetmediğim oluyor zayifmisin kilolumu çünkü karında ki yağlanma hareketi engelliyor deniyor benimde kilom var belki o yüzden geç hissettim
Rabia-Bay44 Gulsifa255 Aslında hissediyormuşum ama ben bebek olduğunu düşünmedim 16.haftamdan 19.u haftama kadar damar seyirmesi gibiydi hissettim 20.haftya geçince içten arada gümbürtü gibi birşeyler oluyordu karnımda ama ben diğer hareketlere alıştığım için bunu hareketten saymadım bir kaç kişi bebek hareketi diyince farkettim
Rabia-Bay44 Gulsifa255 Şükür hissediyorum yarın detaylıya giricem ordanda güzel sonuçlar alırsam Allahın izni ile daha da iyi olucak