happymomlife 15+4 deyimm kelebek gezmesi gibi biseyler hissediyorum ama emin olamadim sizler ne zaman hissettiniz ilk hamileliğim benim
beyzzsenturkkk happymomlife 18 de hissettim kızımı 16 da 1 kere hissetmiştim şu an 12. haftadayım hala bekliyorum
ayseveysel happymomlife bende 15+6 yım bugün sanki nabız gibi ufak ufak bi stım gibi hissettim ama emin değilim belkide bebeğin hareketi değildir bilemiyorum ama ilk defa öyle oldu heyecanlandım🥰
Dmlirmak happymomlife 14. Haftada hissettim böyle baloncuk patlar gibi bir his oldu her gün hissediyordum nerdeyse çok güzeldi yaaa
semiii ayseveysel Ben de onu bebeğin hareketsiz hallettim ama rahimde Aort denilen bir damar varmış onun hareketi imiş 😅
Kubar papatyakokulugece 10.haftada nasıl hissttn ya çok mu zayıfsın peki düzenli devam etti mi mesela en azından ondan sonra haftada bir felan hisediyo muydun
papatyakokulugece Kubar 54 kiloydum kizda da aynı kiloda hamile kaldım segirme gibiydi evet düzenli hissettim
Kubar papatyakokulugece ya ben 15.haftadayım bide 3.gebeliğim dün azıcık hissettim aşırı duygulandım bidaha hissedeceğim anı kolluyorum daha zayıf olsam hissederdim belki çok güzeldi🥺🥺
Rabia-Bay44 Gulsifa255 Canım bende 20 +4 haftalık gebeyim ilk 20 ye girdiğimde hissediyordum dünden beri hatekwt hissetmedim normal midir en ufak kıpırtı yok 4 gün önce kontrole gittim sorun yoktu 20.haftada tam olarak neye benziyordu hareketleri
Admsarzu happymomlife 16 haftada hissetmeye başladim kelebek gibiydi aynı suan 19 haftalık artik tamamen hissediyorum 🥰
deryaozturkk Mihrasina_ kızlar ben 12. Haftamda ellerimi gece rahatsızdım kasık bölgeme koydum sanki birşey akar ya hareket eder gibi kaydı sanki elimde hissettim sizce bebeğim midir tabi emin olamıyorum ilk defa yaşıyorum
Mihrasina_ deryaozturkk evet öyle kayar gibi olunca genelde bebek oluyo galiba ama haftası baya küçük ilk mi sizin
bebektwo happymomlife ben 13 haftandayım bence hısseddığım bebek değil çünkü çok küçük ama bazen karnımda bısey oluyor onu ona yoruyorum aslında bır çeşit kasılma ya da belkı de bağırsak hareketı
deryaozturkk Mihrasina_ böyle alt karnımda ufak bi şişlik var tabi ama kayar gibi öyle tekme atar gibi değil zaten minicik ama öyle bi his yaşadım tabi bilmiyorum bebeğimin hareketimiydi