Selin6 Momlife_ tahmini 24 Temmuz. 9 Kasımda 15.71 beta hcg ile öğrendik, 58 saat sonra 81 oldu, en son 14 Kasımda 226 oldu. 22 Kasıma ilk doktor randevumuzu aldım. Umarım beta böyle düzenli artmaya devam eder ve doktorda keseyi görebiliriz 🌸
sumtal busonryavrusu canım ben de 7+2yim seninle hemen hemen aynı gidiyoruz. Tam kasıkta değil ama kasık üstünde sol alt karnımda batma oluyor benim de dünden beri. Ben de evhamlanıyorum
busonryavrusu sumtal Evet kasık ağrım değilde üst kısımlar daha fazla karnımın sol kısmı arkaya doğru falan yani karın bölgem de sürekli bi sızı ağrı sancı gibi değil ağrı girip çıkıyor
sumtal busonryavrusu aynen benim de öyle geçen hafta sağ tarafımda olmuştu gece boyu devam edip bitmişti. Bu sefer dün akşam 6dan beri var ve bu kez solumda ama geçmedi. Sürekli bi sokulma değil ama giriyo çıkıyor. Dediğin gibi tüm karnım da değil sol alt karnımda bi bölge.
sumtal Momlife_ peki dün akşamdan beri olması da normal mi dayanılmayacak bir şey değil ama geçmeyince de insan tedirgin oluyor doktora gitsem mi bebek iyi mi acaba diye.
duriskonunannesi Momlife_ bizim 17 temmuz gorunuyor ama daha erken gelir haziran sonu gibi bakalim saglikla ilerlesin de 😊
duriskonunannesi elifin_ sizin de asiri mide bulantiniz var mi ben boyle bulantidan kafami kaldiramiyorum ,uyumuyorum da bayiliyorum sanki