cutebabymomm ilknurer tam regl günüm ve oncesindeki gunde aşırı kasik ağrısı yaşadım hatta bi ara yürürken kramp birden girdi ve olduğum yerde kivrandim. Galiba bebis iyice tutundugundandi
Admsarzu ilknurer evet yerleşme dönemimde regl ağrıları yaşamıştım suan 19. Haftandayım bazen yine adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor
ilknurer 1aleynax bel ağrın da oldu mu canım hayırlı olsun bu arada 🤍 rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️
1aleynax ilknurer bel ağrım olmadı canım ama herkeste farklı tabi benim normal regl da da ağrımazdı belim ama kasığım öyle ağrıdı ki çığlık attım resmen bir kere göğüste hassasiyet oldu işte belirtisi regl gibiydi işte 10 günün sonunda test verdim sen o güne kadar ağır bişey yapma amin inşallah gülüm seninde gönlünden geçen kabul olur inşallah 🩷🩷
Turuncukelebek ilknurer bel agrısı göğüs hassasıyetı aynı regl belırtısı oldu bırde ayaklarım çok üşüdü duzemlı regl oluyordum sasmazdı olması gereken gün olmadm o gün erken test yaptım sılık çıktı öyle öğrendim
amphitrittee ilknurer ben de regl olacakmışım gibi hissettim hatta bir ton ağrı kesici falan kullandım ama hamileymişim
eeminess Aynı regl ağrısı gibiydi olacağım ama olamıyorum gibiydi, bitki çayı mı içsem diye düşündüm ama hamilelik şüphem olduğu için içmemiştim. Kasık ağrısı göğüs hassasiyeti karın ağrısı birebir aynı semptomlardı. 39. Günümde test yaptırım öyle öğrendim.
zehea ilknurer benim ilk ay cok ağrım oldu bildiğiniz regl ağrısı kasıklar falan bacaklara vuruyordu o yerleştiği içinmiş
inci105 Bende 2 gün gecikme yaşadım erken test yaptım çıkmadı ertesi gün ilk idrarla yaptım yine çıkmadı 4. Gün gecikmemde beta verdim 440 çıktı sanki afet olacakmışım gibi sancı çektim hep 6. Haftaya kadar sürekli devam etti 7. Haftadan sonra azaldı şu anda 8+6 yım
ilknurer inci105 testler bazen yanıltıyor mu peki sen testi yaparken ilk idrar ile mi yaptın yoksa canım 🤍
eeminess ilknurer evet bir önceki adetimden sonraki 39. Günde test yaptırdım genelde 40a kadar bekleyin denir 40. Günde de adet görülmezse gebelik testi önerilir ki beta da yanıltmasın