ilknurer Merhaba hanımlar, iyi geceler hamile olduğunda regl döneminizde karın ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı oluyor muydu benim regl imdan 2 gün gecikti fakat biraz kasik ağrısı var bilgi verir misiniz 🤍
Asi_07 ilknurer bende oluyordu her gebeliğimde yasadım regl olacakmışım gibi sancılar bacaklarıma vuran ağrılar özellikle göğüslerde hassasiyet ve koltuk altına kadar vuran ağrı oluyordu
zehrazeynep ilknurer ben hamileliğimi hep öyle anladım normalde adet sancım olursa iki gün içinde oluyorum ama hamileyken adet vakti öncesi sancım başlıyor ama adet yok üç dört gün öyle olunca hamileliğimi anlıyorum tabi önceden anlamayabilirdim ama tecrübe oldu hepsindede aynı şeyi yaşadım
oznurgnd ilknurer benim regl olacakmışım gibi hafif hafif karnım ağrıyordu. Ama olmayınca bir şüpheye düştüm. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İlacı da bırakalı 1 ay olmuştu dedim herhalde düzeni oturmadı daha dedim. Aradan bir hafta daha geçti ağrım devam ediyordu ama lekelenme vs hiçbir şey olmayınca başka marka test aldım pozitif çıktı. Sağlık ocağında kan verdim doktor dedi doğru diye. O ağrıda rahim hafif hafif büyüyormuş bebek yerleşiyormuş falan o yüzden oluyormuş
mavi123_ ilknurer benim hatta adet döneminden daha çok bel ağrım ve aşırı göğüs ağrım vardı 3. Aya kadar ama adet olduğum zaman karnındaki pıt pıt hamile kaldığımda yoktu
Asi_07 ilknurer bu belirtilerle anladım regl olduğum zamanlar sadece hafif kasık ağrım oluyor planlı da bir gebelikti bekliyordum yani
ilknurer zehrazeynep rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️ isteyen herkese nasip etsin pazartesi doktora randevu almak istiyorum bakalım uygun doktor bulabilcek miyim belirtilerin adet sancisindan iki üç gün önce başlıyordu dimi benim normalde 1 hafta öncesi göğüs ve bel ağrısı olurdu şuan dokunuyorum ağrı fln yok ama kasıklarımda yanma hafif ağrı var
zehrazeynep ilknurer evet yaklaşık bir hafta önceden başlıyor ne akıntı ne göğüs ağrım olmuyordu sadece adet sancısı
ilknurer oznurgnd bnde 5 aylık evliyim doktorlar amh degerin düşük aşılama ve tüp bebeğe yönlendirdi ins onlara ihtiyacım kalmaz ya 2 gün gecikti diyo rabbim sevindirsin gurbet elde bı arkadaş olcak bana da rabbim senin bebisi de selametle kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
merviiisko Benim aynı regl dönemi gibiydi. Regl dönemlerimde 1 hafta öncesinden ağrılarım başlardı yine öyle oldu aynı regl olcak gibiydi belirtiler sadece göğüslerimde çok daha fazla şişkinlik ve hassasiyet oldu regl döneminde o kadar fazla olmuyordu
merviiisko ilknurer henüz 12.haftamdayım hala ara ara regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor göğüslerimdeki hassasiyet hafifledi
merviiisko ilknurer kontrole 10.haftada gittim belli değildi 2 gün önce nipt verdim sonuç bekliyorum 😊
1aleynax Regl ağrısı gibi belirtileri zaten kasığıma çok şiddetli ağrı girmişti göğsüm hassaslaştı 10 gün dolunca kan verdim hamile olduğumu öğrenmiştim
ilknurer 1aleynax bel ağrın da oldu mu canım hayırlı olsun bu arada 🤍 rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️