ayseveysel Flowerelif240824 evet çok güvenilir çevremden de alışveriş yapan oldu yinede inceleyin sayfasını isterseniz
ayseveysel Flowerelif240824 yumurtlamanın pik yaptığı gün ve sonraki iki gün toplamda üç adet kullandım kutunun içinde 8 adet jel var
doimom vascenceloss ayyy mükemmel görüntü bu ay o bebiş geliyor sanki🙏🏻 kuzum değerlendirmeye devam et sonrasında yarım saat uzan bacaklarını duvara felan yasla🫠
ayseveysel vascenceloss bugünde pik değerlendirmenizi öneririm yarından itibaren silikleşir büyük ihtimalle
dalyaluna35 vascenceloss bugun de değerlendir kuzum boyle pik olunca 12 saat icinde çatlıyor yarin çatlar muhtemelen degerlendirebilirsen bugun yarin da değerlendir bat ne zaman 🌸
vascenceloss doimom yaa ağzından bal damlıyor 😅 bi de erken gördüm galiba daha adetim biteli 8 gün oldu ayseveysel tamam inşallah değerlendireyim
ayseveysel vascenceloss yaaa ben işk başlarda takvimdeki güne göre değerlendiriyordum meğerse o herkeste aynı olmuyo takvim genel yumurtlama dönemini gösteriyor benim yumurtlama takvime göre nerdeyse bir hafta önce oluyordu 🙈
doimom vascenceloss ayy kızz doğru söylüyorum ama vallahi bütün tanıdıklarıma böyle olduğunu anlatmıştım herkes hamile kalmıştı bi benim olmamıştı en sona ben kaldım😀 bak gör beni yaz bi kenara ilk haberi ben isterim🤲🏻
vascenceloss ayseveysel aynı yaa ben de 10 aydan beri yanlış zamanı değerlendirmişim 😅 gerçi doğru da olsa eşimde problem vardı ameliyat oldu 2 ay kadar önce, bakalım bu ay kombo her şeyi deniyoruz 😃
ayseveysel Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin ama bir tavsiyem daha eğer ilişki esnasında sadece çocuk için düşünürseniz öylede olmuyo ister istemez stres oluyor. Onu kafanızdan atın sadece anın tadını çıkarın inşallah hayırlısıula olur
vascenceloss ayseveysel evet maalesef stresin çok büyük etkisi var ama ben elimden geleni yapıyorum zamanın hayrını da rabbime bıraktım doktora da gittim yumurta sayımı vs her şey yolunda inşallah en güzel zamanda gelir bebişim 💗
ayseveysel vascenceloss hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin inşallah burda çok hamiş var herkes birbirine dua etsin kimin duası kabul olur insan bilmiyor🥰