Cerensolmaz Seda_nur4760 evde vardı canım o yüzden yapmıştım evet haklısın kan versem daha iyi ama çok sabırsız olduğum için bir de ilk defa bu başıma geliyor o yüzden böyle bir şey yaptım
Cerensolmaz Kızlar dün gece her zaman kan verdiğim yerden acilden kan verdim en son 101 idi sonra 99.8 olmuştu şimdi 279 olmuş sizce bu iyi değil mi sevinebilir miyim artık🥹🥹🥹🤲🤲🤲
Minamom_ Cerensolmaz bu 99 la aynı olan yer değil dimi o farklıydı 2 gün önce arası dimi normal kuzum eğer böyleyse artış
Minamom_ Cerensolmaz evet kuzum şuanda bi sıkıntı yok 1500 de keseyi görürsün 1 hafta sonra 🙏🏻 beraber sağlıkla Burdan konuşuruz inşallah hemen hemen aynı dönemmiz
Cerensolmaz Minamom_ İyi çok şükür canım valla çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥹🥹🤲🤲😍
Esma006 Cerensolmaz pozitif canım hayırlı olsun ama beta kaç onu bu şekilde anlayamayız kan ver en kısa zaman da
Cerensolmaz Esma006 Beta artmış canım en son 99.8 çıktıktan 2 gün sonra kan verdim 279 olmuş çok şükür şuan sağlıklı ilerliyor🤲🤲🥹
basak15 Cerensolmaz çok şükür Rabbim hepimizin evlatları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Cerensolmaz eslem2121 Aynen canım öyle yapacağım birkaç gün kan vermemeyi düşünüyorum bu ara çok kan verdim hastaneye git gel yoruldum artık. Hem Zamanda geçmek bilmiyor hemde değerim yükselir daha çok