tercann Miracle_1 ilk hamile kaldığımda kesenin etrafında kanama alanı vardı . 3.haftadan 14.haftaya kadar kullandım.
minikcivciv89 Miracle_1 adet düzensizliği için kullanıyordum 3 kutu kullandım 4 kutu için hem kontrole gittim hem ilaç yazdırıyım dedim karnıma ultrasonla baktı Dr çiçek gibi dedi 4. Kutuyu kullanırken korunurken hamile kalmışım haberim yok 🤭doktorun çiçek gibi gördüğü yerde kızım oluşuyormuş🥰🥰🤲🏻
penbe_karisi Hamile kalmadan çok zaman önce kullanmıştım adet düzensizliğim vardı kullaniyordum hap bitiyordu adet oluyordum
Miracle_1 penbe_karisi tek seferlik mi kullandınız bittikten kaç gün sonra adet oldunuz birde gebelik oldu mu
penbe_karisi Miracle_1 yok canm gebelik düşünmüyordum o zaman afet düzensizliğim vardı oluyordum rahatsız olmuyordum diye kullanıyordum bı kaç defa kullandim
Miracle_1 Nevagibi ne zaman başaldınız peki beklenen adet öncesi beya gecikince mi benim lekelenmelerim oldu bir haftadır gebelik kanda negatif olunca ilaçla adeti başlatalım dedi olmama ihtimalim olur mu şuan 4 gün gecikti adetim
sude09 Nevagibi bende kullanıyorum gebeliği kolaylaştırması için ara kanamalarımın olmaması için Adet başladığında bırakıyor musunuz ilacı yoksa devamlı mı kullanmak gerekiyor
fatmanur3824 Nevagibi bana da bunun için verdi gebelik olursa bebek tutunsun diye adetinin 16.gününde başla sabah akşam dedi ama on gün mü kullanıcam yoksa adet olana kadar mı bu kısmı unuttum nasıl yapıcam
Nevagibi Miracle_1 yumurtlamadan hemen sonra başladım 11 gün oldu, doktor normal adetini geciktirebilir bu hap dedi henüz adet tarihim gelmedi ama gecikme ihtimali varmış haptan dolayı
Miracle_1 Nevagibi bende fgenelde uzun süren adetlerimde kullanırdım şimdi ilk defa adet gecikmemde kullanacağım için düşünüyorum da adet gelmezse gebelik testi yaptırın filan deniliyor
Nevagibi Miracle_1 evet adet söktürücüler kimi zaman yumurtlamayı tetikliyo ve bu tarz ilaç kulanırsan korunmak gerekiyor diye biliyorum ne kadar dogru bilemem tabi
minikcivciv89 Miracle_1 duphaston gebeliğe yardımcı diyede okumuştum hatta içeriğinde de yazıyor kısırlık tedavisinde kullanıldığı
Miracle_1 sude09 ben bitene kadar kullanacağım doktor sabah akşam içeceksin dedi yani 10 gün kullanacağım inşallah siz adetliyken mi başladınız
Nevagibi sude09 bugün bir kutu bitiyor, gebelik testim negatif ondan birakicam kullanmayı pozitif olsaydi devam edecektim
sude09 Ben de sabah akşam kullanıyorum.adet başladığında bırakıyorum.Benim adet bittikten bir hafta sonra ara kanamam oluyordu onu düzenlemesi için de verdi. İki aydır kullanıyorum ben