KbraKl Sibelllll verdi doktor ağrısı geçmedi bugün biraz daha iyi çok şükür bende kullanıyorum bir an önce geçsin istiyor insan bebeklerde rahatsız oluyor çünkü
Sibelllll KbraKl biliyorum bilmem mi ne oturabildim ne yatabildim sezeryan olmuş gibiydim çok çektim bi kaç güne geçirir ilaçlar inşallah çok geçmiş olsun. Turşu, acı vs yeme dikkat et.
Sonay KbraKl ablam da kantoron Yağı iyi geliyor dedi hem ağrıyo alıyo hemde içe giriyor dedi bnada verdi ama ben hamileyken kullanılır mı kullanılmaz mı karar veremedim benimde durupdururken çıkıyo çok açıyo 😭
Elissaaa KbraKl Geçmiş olsun bilirim o sıkıntıyı ameliyatını olmuştum küçücük yaşta.Şu an ilaç kullanayamacağın için çay ağacı özü kremi tavsiye ederim inanılmazz iyi geliyor.Ayaklarınıda hep sıcak tut sakın üşütme bir de wc de zorlama kendini gerekirse 1 saat otur ama sakın zorlama. Allah yardımcın olsun inşallah
KbraKl Sibelllll vallahi çok acıması helak oldum birde bebeklerime üzülüyorum ya sıkışıyorlar erken Doğum olur diye korkuyorum
mge Busranagme yazmışsında boş konuşuyorsun,hemşireyim ve vicks hemoroid `e hic bir zarari yok,ayrıca iyi gelmişki tavsiye etmişim,sen kullanma,döver gibi msj atmışsın.emin ol hemoroid için kullanılan ilaçlardan daha az zararlıdır,
Busranagme mge hehe senin gibi 😀 Vicks mi sürülür ya Oraya 😀 Hemşire degıl doktor ilaç tavsiyesi verebilir tatlım . Hemşire olman bir sey ifade etmıyor 😩😝
Aysealty KbraKl benimde en büyük dertlerimden.her gün kantaron yagı sürüyorum sabaha baya inmiş oluyor.bide kaynar degil ama dayanabildgin yakmayacak derecede sıcak suya otur o da cok rahatlatıyor zonklamayı agrıyı aldı bende.sıcak sudan sonra pamukla kantaron yagı sürüp yatıyorm sabaha toparlıyor
Snds Bende ayni durumdayim daha once tedavi oldum ilac kullandim gecmedi. Evlendim yine ayni ve suan 6 haftalik hamileyim kafayi yiycem artik catlak varmis hemoraid varmis neyapcami sasirdim. Yine ilac verdi ama faydasi yokki gecmiyor ve ilk uc ay ilac kullanamam zaten . Aciyla yasiyorum resmen. Agliyorum esim uzulcek dye kimseye soyleyemiyorum. Ama cok zor durumdayim elimden hcbsey gelmiyor. Allah herkezin yar ve yardimcisi olsun insallah
GlmserAyazSalam Snds bende aynı sorunu yaşıyorum kayınbabam bi otun ilacını yapıp satıyor yeni başladım kullanmaya eğer faydasını görürsem tavsiye ederim
Haticeee Zeytin yağı çok güzel kesinlikle zeytin yağı sür benimde hamilelikle birlikte olmaya başlamıştı zeytin yağıyla kurtuldum ve her gün kuru incirle mor erik yiyorum kabızlık olmuyo ne varsa kolay çıkartıyo kabız olmaman da önemli olunca daha da fazlalaşıyo çünkü bol bol su ve zeytin yağı 👍🏼