KbraKl 25+2 haftalık ikiz gebeliğim var iki gündür hemoroidlerim dışarı çıktı doktora gittim ilaç verdi ama fayda yok ağrısı yanması geçmedi yaşayan varmı yardım edebilirim allah rızası için
sengulmehmet KbraKl Allah yardımcın olaun ya benim eşim çok çekti hemoroidten ameliyat da olsa çekmeye devm etti.Sen hamile halinle nasıl dayanıyorsun allah bilir😔.Ama eşime sürekli sıcak su yapıyordum ona oturuyordu o zaman rahatlıyordu bazen memeleri şişiyordu haliyle yanıyordu o zamanda buz kompleksi uyguluyordum uhumadan önce 2 kremi vardı onları da sürüyordum en azından acısını alıyordu hatta kremlerden bir tanesini kullanabilirsin hamilelikte zararı yok prospektüste öyle okumuştum ki kullanmıştım da zararını görmedim.Bi nevi uyuşturuyor gibi krem ağrı kesici diyebilirz anestol adı.Bunları dene canım inşallah hemen geçer Rabbim şifasını versin♥🙏
Merveer KbraKl bende de hamilelikle olustu. Her gece yatarken pamuga zeytinyagi dokup uzerine koyuyordum bir gecede bile fark ediyor. Denemenizi tavsiye ederim. Gecmis olsun.
Siyahincim KbraKl husniyealtun Taze çekilmiş çörekotu yağı birebir. Gece yatmadan önce steril bir pamuğa bir kaç damla damlatın ve o bölgeye koyun gün içerinde de yamuğu yenileyin. Hemoroide birebir iki güne Allhın izniyle küçülüp kaybolacaktır ✋🏻
husniyealtun Ayni haldeyiz Rabbim sifamizi versin napicami sasirdim. Rahat cikamamaktan karnimda burnuma geldi sislikten. Benim bi dr um var bitkisel tedaviler yapan. Ondan yeni krem aldim kendi yaptıgı bir krem. Dun geldi basladim hemen surmeye insaAllah iyi gelir. Bunun dışında ne yapilabilir ben de bilmiyorum. Sicak suya oturmak filan rahatlatiyormus. Birde aci tursu filan yememek lazim elbette
Kadriyeanes Bende hamileliğe bağlı olmuştu. Genel cerrahiye gittim bi krem birde hap verdi sadece kremi aldım oturma banyosu yap sonra kremi sür dedi bir kez yaptım şimdi meme var ama ağrı yok ve kesinlikle kabız olmamak için bol su içiyorum
KbraKl Doktor ilaç ve fitil verdi ama acısı geçmiyor bir türlü ağlamaktan helak oldum rabbim herkese yardımcısı olsun
Ardilan KbraKl kadın doğumcum proctolog diye bir krem vermişti ara ara sürüyorum iniyor sonra tekrar çıkıyor
mge bende vardı,35haftalık hamileyim.vicks iyi geldi,her wc ye gittigimde pamukla surdum,allaha şükür 4günde bitti.
Maya1903 KbraKl canım doktorundan krem tavsiyesi al hamileler için iyileştirme etkisi olan kremler var dilerim işine yarar birde kabız olmamaya çalış
Busranagme KbraKl bol bol su iç . Kayısı hoşafı iç . Çorba ve sulu gıdalarla beslen Can'ım . Meyve Tüket . Hamileliğin ilk baslarında olmustu bende de . Gecti sonra
Busranagme KbraKl arkadasın biri sıcak su demiş ama sakın öyle hatalar yapma . Doktoruna danıs , sıcak su tehlikeli
husniyealtun Busranagme ay dimi sicak su bize iyi gelmez rahmi gevsetir. Sağol canım ya Allah razı olsun
mge Busranagme yazmışsında boş konuşuyorsun,hemşireyim ve vicks hemoroid `e hic bir zarari yok,ayrıca iyi gelmişki tavsiye etmişim,sen kullanma,döver gibi msj atmışsın.emin ol hemoroid için kullanılan ilaçlardan daha az zararlıdır,
Sibelllll En iyisi dr una söyle bi kaç hafta önce benim de oldu 2 krem söyledi onları kullandım biri uyuşturuyor biri de hemoroid için çok şükür geçti
KbraKl Sibelllll verdi doktor ağrısı geçmedi bugün biraz daha iyi çok şükür bende kullanıyorum bir an önce geçsin istiyor insan bebeklerde rahatsız oluyor çünkü
Gizemhakan KbraKl zeytin yagi canim bide sicak suya otur neler denedim olmadi geçmedi ama zeytin yagi bi mucize bence ve sıcak suya otur ben kurtuldum sende kurtulursun insallah canim😇