kartanesi___ Kızlar ilk gebeliğim şimdilik şunları aldım az mı çok mu yanlış mı aydınlatır mısınız beni?🫶🏻 👇🏻 -5 tane yenidoğan zıbın -3 tane yenidoğan hastane çıkışı seti -2 tane yenidoğan patiksiz tulum -4 tane 1-3 ay zıbın -5 tane 0-3 ay hastane çıkışı seti
yagmurum3001 kartanesi___ Zıbın tulum ne kadar alırsanız o kadar iyi yeni doğan döneminde çok kusma falan oluyo şimdilik bunlar yeter doğumdan sonra zaten ölcüsüne uygun alıcaksınız
yagmurum3001 Gzde_defne yok aynı değil ben kızıma hep 3ay almşdm yeni doğan almamşdm kızım utlarsonda hep kilosun çok dediler. Doğduğunda bebeyime hiç bişey iyi durmuyodu çok kayb oluyodu bide tekrar alış verişe çıkb yeni doğan giyimleri aldm
Gzde_defne yagmurum3001 hadi ya 😀 ben ozaman yanlış alışveriş yaptım neyse artık bebek belki kilolu doğar 🤣
Gzde_defne kartanesi___ anladım canm öyleymiş yeni öğrendim 😃 Ben aldıklarımı söyleyeyim 3 tane ayaklı 2 li zıbınlı takımı alt üst 0-3 5 tane ayaksız 2 li zıbınlı takım alt üst 0-3 3 tane yenidoğan ayaklı tulum aldım 2 tane yenidoğan hastane çıkışı aldım Annem bi kalın battaniye almış birde ince bir müslin tarzı battaniye almış Daha çorap müslin örtü yelek alacağım.ilk gebeliğim tecrübesizim :)
yagmurum3001 kartanesi___ zıbın 0-3ayda alsan olur artk yeni doğanlarn var zaten 2 3 tane daha tulum al
yagmurum3001 Gzde_defne müslin örtüler çok lazım oluyo herşeyde kullana biliyon coraplar başı sıkmayanlardan al ötekler iz bırakıyo sıkyo bebeği
anonim51 Gzde_defne bizde çok tercübesiziz 😅 şuracıkta bekliyorum 26+1 olduk hala bı şey almadım biberon emzik dışında
Gzde_defne yagmurum3001 anladım canm çok sağol benim ki de kız küçük olur büyük ihtimal dediğin gibi yenidoğan da bakayım biraz ya da senin gibi doğunca gideyim 😀
Gzde_defne yagmurum3001 müslin örtüler paketlerde 3 lü satılıyor çok ince onlardan mı almıştın benimki kış bebeği olacak
yagmurum3001 Gzde_defne ben onlardan aldm ama onlar o kadar küçük çıktı ki sonra e bebekden falan bakarak aldım