Atiye2727 Allahneverdiysee gerçekten sıra bulamıyorum 2 hafta önce Cengiz GökçekHastanesi’ne gittim artık eskisi gibi dolu değil oraya gidenler hep şehir hastanesine gidiyorlar öyle söylediler
Allahneverdiysee Atiye2727 evet yeşim borsöken çok ilgiliymiş istersen randevu alabilirsin 16 gün sonraya var . Ben daha erken arıyorum
idfhatice Allahneverdiysee benim anlaşmam var normal ücret ne kadar bilmiyorum inan arayıp öğrenebilirsin ama
Eliffbaby Allahneverdiysee bossandan hiç memnun kalmadım berbat çocuk doktorları orda doğum yaptım ilgilenmeyince devlette şansımı deneyeyim dedim Şehitkamil devlet hastanesi Mustafa hoca ve cihan zamur hoca o kadr detaylı incelediler ki bossandan bin kat iyi arkadaşların dedikleri liv doktorları da çok iyi diye duydum ama o kadr para vermeyeyim diyorsan devlet doktorları özellerden çok daha tecrübeli evet hijyenik vs değil ama önemli olan bir şey atlamamaları ve işinde temiz olmaları
cicekanne8 Allahneverdiysee çok iyi çok başarılı Instagram hesabı var drmert cakir yazarsanız sizde ne demek istediğimi anlayacaksınız 😊
Eliffbaby Allahneverdiysee bize neden soruyorsunuz o zaman :) ben doktor özelinde konuştum ona rağmen bu yorumlamanıza anlam veremedim gitmeyiverin o zaman
ahu301 Allahneverdiysee Şahinbey yada Şehitkamil ilçesi, Liv hospital yakınında, hava alanı mevkinde , yani havaalanına yakın degil ama o mevkide, perilikaya tarafında, en iyisi konuma yazsanız ya, Abdulkadir yüksel devlet hastanesi diye
Atiye2727 Bugün ncr diye bi hastane sordum bı kaç tanıdığım hatta oraya randevu aldım sigortasız muayene 2700 sigortalı işe 2200 dedi ben de eşim haftaya sigorta yaptıracak inşallah normalde sigortalıydık sıkıntı çıktı 2 aydır sigortasız dolaşıyoruz bu hafta sigortasını yapsın inşallah oraya gitmeyi düşünüyorum ncrye Nazan Özdemir diye bir doktor var herkes çok memnunmuş Bizim kiracı orada doğurmuş kendi baya memnun kalmış direkt ona danıştım