Allahneverdiysee Kızlar iyi ilgilenen doktor öneriniz var mı ? Çocuğumun doktor fobisi var o yüzden ilgili çocuk ruhundan anlayan doktor arıyorum 😅
ahu301 Allahneverdiysee Abdulkadir yüksel devlet hastanesinde hangi çocuk doktoruna gittiysem hepsi birbirinden iyiydi, 1 yıldır çocuk doktoruna gitmiyoruz doktorlar değişti mi bilmiyorum ama
Atiye2727 Allahneverdiysee ben de burada bekleyeyim 😄 Gaziantep Cengiz kökçek Hastanesi’ne hiç memnun kalmadım şehir hastanesi çok öneriyorlar aslında orayı merak ettim nasıl acaba
cicekanne8 Allahneverdiysee çok iyi çok başarılı Instagram hesabı var drmert cakir yazarsanız sizde ne demek istediğimi anlayacaksınız 😊
ahu301 Allahneverdiysee Şahinbey yada Şehitkamil ilçesi, Liv hospital yakınında, hava alanı mevkinde , yani havaalanına yakın degil ama o mevkide, perilikaya tarafında, en iyisi konuma yazsanız ya, Abdulkadir yüksel devlet hastanesi diye
Atiye2727 Allahneverdiysee gerçekten sıra bulamıyorum 2 hafta önce Cengiz GökçekHastanesi’ne gittim artık eskisi gibi dolu değil oraya gidenler hep şehir hastanesine gidiyorlar öyle söylediler