ceydanursen Fundayim bende kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamazsanız rahim flimi çektirmeni öneririm, benim doktorum öyle demişti 1 seneyi geçerse rahim flimi çekeriz bir sorun var mı diye bakarız demişti.
meryys berat631_ Ben haziranda 12 haftalık kalp atışı durması sebebi ile kürtaj oldum. 2 adet sonrası tekrar hamile kaldım bu sefer tek yumurta ikizlerine onlarında kalbi durdu 3 hafta oldu kürtaj olalı 3 ay bekleme süresi verdi doktorum hem testlerimde çıksın hemde ben toparlaym diye
ceydanursen coskun02 acele etme kendinide üzme bende kurtajdan sonra her ay kafama takıyordum sonra akışına bıraktım ve hamile kaldım, şuan 13 haftalık hamileyim herşeyin başı stres haberin olsun düşünme hiç sabret
berat631_ melikeetrcnglr yok devlete oldum perşembe günü gittim devlet hastanesine kalp atışları yok bebeğin kendiside yok dediler bende dedim Bi özelde gidiyim bi baksın ondan hemen 1 gün sonrada özele göründüm Altan muayene eti köşe 7 haftalık bebek 6 haftasında durmuş dedi doktor yani kalbi durmus gelişmemiş dedi hemen o gün gittim devlete öğlen 1 saat sürmedi kürtaj oldum
egeansea berat631_ Mart başında 15 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Nisanda hamile kaldım şuan 32 haftalığım
berat631_ melikeetrcnglr devlete de aynı şekilde anestezi yaptılar hiç birsey hissetmiyorsun 2 saat sonra da taburcu ediyorlar öyle bi durumunuz varsa hiç korkmayın hiç anlamıyorsunuz hissetmiyorsunuz cok basit bir işlem
egeansea berat631_ Görmedim. Görmediğim için hamile kalamam diye düşündüm. Birazda salmışlık vardı olursa olur aman diye. Korunmadım. Hamile kaldım
tubadmr3 @“meryys”#p38480642gecmis olsun kürtaj da ne tahlili yapiyorlat bebeğin kalbi neden durmuş diye bir açıklama yapıyorlar mı