AcemiAnne19 Kızlar 39.haftanın içindeyim, Doğumun başlaması İçin Neler yapılmalı ? Yapıp faydasını gördüğünüz bir şey var mı ? Gelmiyor nazlı kızım bi türlü 😏
Rabia06 AcemiAnne19 bende bekliyim burda bizde 38+3 haftalık olduk karnım aşagı indi pazartesiden beri hafif hafif sancılarım oluyo dahada bişey yok 🤷🏻♀️ Hurma ananas squat yürüyüş yapiyorm ama bakalm umarm bu kızımda ablasının izinden 40+3 haftalıkken gelmez 😫 sabrm kalmiyo artk
MasaaL AcemiAnne19 Bende 38’e girdim ağrılarım var. Hurma yiyebilirsin, plates topunun üzerinde zıplayabilirsin, merdiven in çık, yürüyüş yap canım. Bunlar açılma yapıyormş
semazkcblc Rabia06 benimde ne güzel karnım aşağı inmişti düzensiz adet ağrısı gibi ağrılarım oluyodu tam dedim geliyo. Karnım yukarı çıktı yine😳
Deletedmom277 AcemiAnne19 Sen her şeyi yapsanda olmayınca olmuyor ben o kadar merdiven indim çıktım vs her şeyi yaptım ne açılmam oldu ne sancım geldi o yüzden akışına bırak sadece bol bol yürü en sağlıklısı bu.
Rabia06 semazkcblc ayaklarını yukarı ittirmiştir belki canım ondandır benmde bi iniyo bi çikiyo arası
semazkcblc Rabia06 evet bi ara dediğin gibi midemin altında hissettim ayaklarını ama sonra yine sol kaburgamın altında doğru indirdi ayaklarını. Gelmez mi dersin daha😥
Kubraislekyay Rabia06 benimde sancılarım var 39+2 oldum şimdi bile vajinada baskıhissediyorum çıkacak gibi sanki
Kubraislekyay AcemiAnne19 ah canım sorma bende post açtım bunla ilgili oğlan gelmiyor ağırlaştm artkk