efeninannesi_nur EsoMom_ korku heyecan stres sevinç hepsi bir arada 🥰😂 bakalım bizim küçük hanım eğer o tarihe kadar kendi gelmezse planlanan 13 kasım🥰
EsoMom_ Mrv-ElfAda ayyyy maşallllah ikiz bi de yaaaaa benimde hayalim normalde ama zor olur diye düşünüyordum Rabbim güç kuvvet veriyor Allah kolay doğum nasip etsin sana :)
Sema5844 nilinannesiii ayy aynı gün aynı tarih aynı hafta benimde 39+1 salı günü sezeryan 🤩 siz hangi il hangi hastane
efeninannesi_nur EsoMom_ evet sancım çıkıyor ya ara ara kasılma da var bakalım artık ne zaman gelmek isteyecek 🥰
Mrv-ElfAda EsoMom_ Ah geldim ama siz bana sorun. 34. Haftadan bi tansiyon nüksetti. 1 aydır tansiyonlar mücadele ediyorum. Protein kaçağım da var . Yani gerçekten zorlandım. Bugünkü günüme şükür yinede .Son 2 günü de atlatırım inşallah Allah’ın izniyle
EsoMom_ efeninannesi_nur bakalım 13 kasıma kadar vakti var gelmesinin gelmezse zorla getirirler skskskxxj
efeninannesi_nur EsoMom_ hahhhaah😂😂 aynen aynen sağlıkla gelsinler inşallah da nasılsa gelicekler hayırlı saate denk getirsin Rabbim