EsoMom_ Sonunda günümüzü aldık 37+6 da giricez doğuma siz kaçta giriceksşnizzzzzz ??? Aşırı heyecanlandım 🥰🥰
Fesev EsoMom_ hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah, neden bu haftada alınıyor acaba bir sıkıntınız mı vardı
sinem98 nilinannesiii bizde aldık gün bende 11.11.25 te giriyorum Allahın izniyle 38+5 oluyor o gün. İnşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız 🙏🏻🥰
Sema5844 nilinannesiii ayy aynı gün aynı tarih aynı hafta benimde 39+1 salı günü sezeryan 🤩 siz hangi il hangi hastane
EsoMom_ nilinannesiii benim ilki nasip olmadı ama bu ilk çocuğun olacak insalllah 3 sene önceydi şimdi yine sezaryen olucam :)
EsoMom_ Fesev ilk gebeliğimde suyum fazlaydı ve 40. Haftada plasentadan ayrıldı kaybettim tekrar riske girmemek için şuan da suyum biraz fazla o yüzden 37+6 da alacak doktorum perinatoloji 37-38 hafta arası alınsın demişti ondan canım
EsoMom_ Cigdemaliasaf ayyyy 4 gün olacak aramızdaaaa heyecanlanıyor inşam :) Siz genel mi spiral mi olacaksınız 😀😀😀
Cigdemaliasaf EsoMom_ spinal inşallah ilk sezeryanım epidural olmuştu ben bilincim açık olsun istiyorum Dr da bizim için spinal uygun dedi inşallah sıkıntısız atlatırız süreci
Meralmommy_ Benim de bebişin suyu azalmış ve sancılarım var Salı tekrar kontrol edecek doktorum eğer iyice azalırsa ve sancılarım devam ederse 14ünde açılmam olmazsa suni sancıyla vajinal doğumu deneyeceğiz
EsoMom_ Meralmommy_ ayy Allah kolay doğum nasip etsin size insalllah bende Salı günü kontrole gidicem bende sancı falan yok hiç
efeninannesi_nur EsoMom_ korku heyecan stres sevinç hepsi bir arada 🥰😂 bakalım bizim küçük hanım eğer o tarihe kadar kendi gelmezse planlanan 13 kasım🥰