twokidsmom nermn3 bu gece tam 31 haftalik olacağız oğlumla. İsmine de daha yeni karar verdik sayılır 😀
nermn3 Mayalime sağlıcakla bi avazda inşallah kucağınıza alırsınız sizde hepimizde❤️aslında kız cok durmaz derler sizin prenses yerinde rahat belli ki🥰
nermn3 Nrslbkc yalnız değilmişim demek ki artık ismiyle seslenmek istyrm diyorum eşime ama bulamıyoruz😀
nermn3 pembeayakkabilikiz geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan bol su iç sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰
pembeayakkabilikiz nermn3 teşekkür ederım canım Sagol öyle yapıyorum ama sureklı tekrarlıyor haftaya test verecegım Ins azalmıştır☺️
zfrnemos nermn3 13+1 doktorumuz cınsıyetını bılıyo ama ınatlasıyo bızımle ıkılı tarama ve fetal dna yaptırmıyorum dıye 1 ay sonraya kontrol verdı nasıl gecer zaman bılmıyorum 🙄
VelizadAys nermn3 tarif edilemez bişey .ben daha önce düşükler kimyasallar yaşadım .hiç beklemediğimiz bir anda süpriz olarak geldi minik mucizem .o yüzden daha çok heyecanlanıyoruz🥰🫠
zfrnemos nermn3 ay evet ıste bende onu anlamıyorum zaten 8 yıldan sonra vermış rabbım ınancım agır basıyo burdada bılımsel bakıyolar doktorlar anlamıyolar